Kuressaare merepäevade pressiüritus Tags: Kuressaare merepäevad. Pressiüritus. Georg Ots spa.Foto: Alar Truu
Inimesed
11. august 2017, 11:15

VIDEO | Igor Mang: Õhtuleht mulle kohe üldse ei meeldi ja intervjuud kah ei anna... (15)

Kuressaare merepäevad on traditsiooniline merefestival, mis toimub 2017. aastal juba 21. korda ning sisaldab põnevaid üritusi ja rannatäit melu. Peale suurejooneliste vaatemängude, nimekate esinejate, põnevate mereteemaliste töötubade, suurte laevade ning erinäoliste joogi- ja toidutelkide pakutakse veel palju-palju üllatusi!
Kuressaare Merepäevade avamine  Foto: Alar Truu

Kuressaare Merepäevad toimuvad 10.-12. augustil Raiekivi säärel ja Kuressaare supelrannas. Territooriumil on Laadamelu, Meremelu, Melumelu, Laste Vabariik, Haakrik, tühja kõhu sõbrad, tänavatoit ja laevad. Kontsertprogramm ja teised esinemised toimuvad Merelaval, Rannalaval, Mõttekojas ja Folgiplatsil. Muidugi ei puudu ka põnevad ja merelised tegevused, mängud ja muu vahva! Päevajuht on sarmikas ja sõnaosav Marek Sadam. Sissepääs alale on tasuta.

Festival avati koos Silver Sepaga 10. augustil suurejoonelisel purjedes Merelaval. Avatseremooniale järgnes särtsakate live-esinemiste poolest tuntud ansambel Swingersi kontsert, solistideks Tanja MihhailovaBrigit Sarrap ja Pearu Paulus.

Reede ja laupäeval on mõttekoja külalisteks Vahur KersnaIgor MangMallukas jpt. 

Kuressaare merepäevade pressiüritus Georg Ots spas. Tähetark Igor Mang tuli kohale oma truu sõbraga.  Foto: Alar Truu

Kohtusime merepäevade pressikonverentsil  tähetark Igor Mangiga, kes nentis, et tänavusi Kuressaare Merepäevi soosib ülihea tähtede seis. 

Samas kritisseris Mang ka pisut Õhtulehte. "Õhtuleht mulle kohe üldse ei meeldi ja neile ma intervjuud kah ei anna. See leht otsib liiga teravaid asju. Õhtulehel on loomulikult oma nišš olemas, ma saan sellest aru, aga see ei meeldi mulle kohe üldse. See on sama nagu on olemas õlle sõpru ja konjaki sõpru ja... Maaleht on ikka kõie parem leht ja ma ei kujutaks mujal töötamist ettegi!"

Vaata meeleolukat intervjuud Igor Maniga ja suurt pildigaleriid Kuressaare Merepäevade avamisest!