Kuressaare merepäevade pressiüritus Tags: Kuressaare merepäevad. Pressiüritus. Georg Ots spa.Foto: Alar Truu
Inimesed
11. august 2017, 10:38

VIDEO | Staarblogija Mallukas: mulle meeldib üksi süüa teha, kui lapsed ja mees jalust ära (44)

Kuressaare merepäevad on traditsiooniline merefestival, mis toimub tänavu juba 21. korda ning sisaldab põnevaid üritusi ja rannatäit melu. Peale suurejooneliste vaatemängude, nimekate esinejate, põnevate mereteemaliste töötubade, suurte laevade ning erinäoliste joogi- ja toidutelkide pakutakse veel palju-palju üllatusi!

Festival avati neljapäeval koos Silver Sepaga suurejoonelisel purjedes Merelaval. Avatseremooniale järgnes särtsakate live-esinemiste poolest tuntud ansambel Swingersi kontsert, solistideks Tanja MihhailovaBrigit Sarrap ja Pearu Paulus.  

Järgnevatel päevadel osalevad aga mõttekodades sellised tuntud staarid nagu Vahur KersnaIgor MangMallukas jpt. 

Mallukas lubas näiteks jagada kasulikke näpunäiteid naistele, kel kodus kari lapsi ja mees. Tema sõnul on ka suure ja tegusa pere emandal võimalik valmistada oma perele gurmeeroogi väga lihtsate nippidega.

"Mina näitan kuidas teha minu lemmikuid, sinimere karpe ja väga maitsvat lõhevormi. See kõlab nagu midagi väga peent, aga tegelikult on see imelihtne," lubab Mallukas. "Kusjuures, mis kõige tähtsam, see saab väga kiiresti valmis ja on ka tohutult maitsev."

"Mulle tegelikult meeldib kohutavalt kokata. Mulle meeldib üksi süüa teha. Kupatan lapsed ja mehe minema, panen oma lemmikmuusika mängima ja lihtsalt naudin kokkamist ja ei lase end mitte millestki segada." 

Mina lootsin just, et siin merepäevadel saab hoopis näha, kuidas tegus koduperenaine süüa vaaritab ja samal ajal lapsi kanseldab - üks laps kaenlas ja teine jala otsas rippumas.

"Oh hei, selle jaoks on tänapäeval ju mobiiltelefonid, telekas ja muud vidinad, mis lapsi kanseldavad, et emad saaksid rahus olla. Vanem laps on mul mobiilis, aga pisemale anna plastikpudel kätte ja tund aega on mureta."

Kokkamine koos staarblogija Mallukaga toimub laupäeval kl 14 Kuressaare Merepäevade mõttekojas. 

Vaata meeleolukat videot Mallukaga!