eestis pandi kõik teeäärsed toidumüügikohad sanitaartingimuste tõttu kinni ja nüüd tegutseb toidukoht, kus kliendid sisuliselt kuivkemmergus põõsa all käivad
Käisin ja hinnad olid üle mõistuse kallid. 1 klaas vett 1€, leivaviil millel oli siiakala tükid 4.50€, pelmeenid ports 9 pelmeeni 9€, seega 1 pelmeen maksis 1€. 4cl viin 5€, 1 klaas haput õunamahla 2€. Need mõned hinnad, mis olid odavamad:=)
Käisin samuti. Hinnad olid mõistlikud. Tahad odavat, mine kuhugi kiirtoidukohta kus toidu sees on igasuguseid "üllatusi". Odavalt müües jääks miinusesse, kohviku ülevalpidamiseks kulub ikka natuke raha ka kallis inimene.
See tähendab, et me peame olema tänulikud igale tema nn. restorani külastajale, et ta mitte arstiks ei otsustaks saada, sest siis ta ka saab, meil saab kõike.
tegemist ei ole rummala vaid ülbe ja kavala elukunstnikuga, kes räägib nn.rahvaste sõprusest samas tõmmates lollikestel mütsi silmile ja taskud tühjaks, tema kritiseerijad saavad aga lausa tasuta diagnoose- tegemist ju ikkagi meditsiinitõõtajaga
nimetada võib oma toidukohta igaüks nii, nagu tahab. Minu küsimus on: miks sihukesele söögipakkumise kohale restorani nimi külge poogiti? Oleks lihtsalt koduköök või miskit sarnast, oleks ju kõik korras. Poleks põhjustki vinguda. Aga papptaldrikud restoranis ja välikäimla ei käi visiitkaardil lubatuga kokku. Ilmselt on poliitiku kõrval nii kaua tegutsenud Evelin harjunudki manipuleerima inimestega ja kui rahvas ise jookseb sinna kokku, siis 10 points talle.
kui proua ise on wannabe-hilton nimetades seda restoraniks ja hinnad kruvinud restorani tasemele, siis miks ei peaks klientgi seda ootama? pane oma putkale nimeks kohvik vms ja tullakse teiste ootustega. sealhulgas hinnaootustega. ning mingi plastmassist pugerik aianurgas kempsuks nüüd just keskkonnasõbralikkusele küll ei viita, oleme ikka ausad. saan aru küll, et tahaks nüüd mainekujundust teha, aga ei tulnud välja. papptaldrikud pole ka just teab mis keskkonnasõbralik lahendus. ütlen ausalt, ise ei läheks, ebameeldiv tunne oleks minna, nagu oleks nüüd nn kuulsust vaatama roninud. aga edu edaspidiseks.
Tuletame meelde palju abikäsi on restoranis ja palju on Evelinil. Kes seda nõudekuhja pesema peaks? Üks inimene? Alati leidub midagi mille üle vinguda. Oleks kallil serviisil serveeritud oleks teistpidi häda. Sööge siis nii nagu teile sobib.
milleks ta peab nii suurelt ette võtma. Kroonikas oli varem kirjutis, et hoone on suveks renditud (ilmselt nutsu teenimiseks),see rohkem omaniku ja tervisekaitse mure. Aga 1 pelmeen, 1€ on liig, mis liig.
Kuna hinnad selles nö restoranis on siiski teataval tasemel peaks jaksama ka nõudepesija palgata. Ma ka ei leia, et Evelin Ilvese nime eest lisaks maksma peaks ja papptaldrikutest poleks ma nõus ka suvalisel aiapeol sööma.
Miks inimesed, kelle rahakott vaevalt McDonaldsis käiku kannatab vinguvad restoranihindade üle? Odavaid söögikohti on nii palju, leia endale sobiv. Mitte ära vingu miks restoranid kallid on.
meeldis! Ei pakutud toitu papptaldrikult. Hoopis vahvad puust alused olid. Pelmeenid olid maitsvad. Pelmeene tehaksegi käsitsi! Kutsuge seda paika restoraniks või kasvõi muldonniks, mina sain sealt hea elamuse ja kõhu korralikult täis. Mis puudutab n.n. "restorani hinda", ütleksin, et restorani hindale ei saadud poole pealegi. Kui juhust tuleb, lähen kindlasti veel. Ah jaa! Unustasin, et teenindus oli särasilmsem kui mingis tähtsas restoranis, kuiva pilguga kõndiv kelner.
Väga hea mekga toidud! Pole üle pika aja saanud midagi sellist mis maitseb nagu toit. Mitte sünteetiline plöks. Au ja kiitus! Ja 13:03 kommenteerijale, usu mind neid inimesi kellele see koht meeldib on sadu ja nad ei ole kõik Evelin ja ta tuttavad :)
Probleem ongi see, et igasugu op-up "restoranid", käsitöö (õlled, jäätised, leivad etc) tootjad, küsivad hinda nagu luxbrändid. Aga pakuvad kõikuvat kvaliteeti, välikemmergut ja üleolevat suhtumist. Esmalt tuleb aastaid brändi ehitada, stabiilselt kõrget kv pakkuda ja alles siis võib rohkem raha küsida. Aga meie hipsterettevõtjad arvavad, et nad on ise nii lahedd, et kirveshind on nende täielik õigus.
Seal ei ole kõikuv kvaliteet ega üleolevat suhtumist. Kogemus olemas. Ühes Tallinna peeneimas restoranis on üleolev suhtumine. Ja Amtz, ilma kirveshinnata pole võimalik sellist restorani üleval pidada ka. Võileivahinnaga müües jääks ise miinusesse!
Ära tule mulle hinnastrateegiat õpetama. Ilmselt oled ise 8€ käsitöövõikide vorpoja ja eneseteadlkik märsilohistaja. Muuseas seal Orjakukandi kaevuvee eest raha küsimine on mõnitamine. Kohalikud toovad joogivett ise kümnete km tagant. Sealne vesi on lihtsalt jube.
Üks vingemaid ja pRemaid restoranikogemusi üle pika aja. Väga meeldiv oli. Erinevatel inimestel erinevad Rvamused. Mõni peaks oma viha kõrvale jätma ja hindama restorani adekvaatselt õigete põhjustega. Toit oli suurepärane, hind mõistlik ja teeninuds kiire ja mõnus!
siis, palun, see hind ka välja! Tahaks teada, mis ja kui palju maksis. Kiitjad kõik ütlevad, et toit väga hea ja taskukohane, aga ei poolt sõnagi ei toidust ega hindadest.
Pole mõtet. Enamik siin vihkavad restoranipidajat ja ei suuda asju objektiivselt hinnata vaid ütlevad, et kõik on halb. Mida see hinna ja toidu teadmine teile annab? Ei pea ju menüüst seda kõige kallimat asja tellima.
KOMMENTAARID (47)