Inimesed

Endise esileedi sõnul rõhub tema kodurestoran pigem keskkonnahoiule kui luksusele

Evelin Ilves: „Mõni inimene otsib kadakate vahelgi tikk-kontsadel käies Hiltonit.“ (47)

LISA KOMMENTAAR

njah12. august 2017, 17:43
eestis pandi kõik teeäärsed toidumüügikohad sanitaartingimuste tõttu kinni ja nüüd tegutseb toidukoht, kus kliendid sisuliselt kuivkemmergus põõsa all käivad
hind12. august 2017, 11:24
Käisin ja hinnad olid üle mõistuse kallid. 1 klaas vett 1€, leivaviil millel oli siiakala tükid 4.50€, pelmeenid ports 9 pelmeeni 9€, seega 1 pelmeen maksis 1€. 4cl viin 5€, 1 klaas haput õunamahla 2€. Need mõned hinnad, mis olid odavamad:=)
Hm12. august 2017, 23:38
Käisin samuti. Hinnad olid mõistlikud. Tahad odavat, mine kuhugi kiirtoidukohta kus toidu sees on igasuguseid "üllatusi". Odavalt müües jääks miinusesse, kohviku ülevalpidamiseks kulub ikka natuke raha ka kallis inimene.
volli11. august 2017, 19:42
pigem nagu mingi burksiputka 95 ndast aastast
Vollile12. august 2017, 23:39
Volli vist ise saabki vaid burksiputka toitu lubada endale
Maanaine11. august 2017, 17:36
Evelin, käi julgelt oma rada, ära kuula õelutseijaid ega kadedaid kes ise ei ole ehk elus midagi märkimisväärset teinud ega saavutanud. Edu sulle!
Fanny11. august 2017, 17:03
Kujutage vaid ette, kui ta oleks arstina tööle kuskile läinud?
ANNI12. august 2017, 15:05
See tähendab, et me peame olema tänulikud igale tema nn. restorani külastajale, et ta mitte arstiks ei otsustaks saada, sest siis ta ka saab, meil saab kõike.
ai ai ai11. august 2017, 16:13
tegemist ei ole rummala vaid ülbe ja kavala elukunstnikuga, kes räägib nn.rahvaste sõprusest samas tõmmates lollikestel mütsi silmile ja taskud tühjaks, tema kritiseerijad saavad aga lausa tasuta diagnoose- tegemist ju ikkagi meditsiinitõõtajaga
M12. august 2017, 23:43
Kirjaoskamatu ei peaks teisi rumalaks kutsuma :)
maamees11. august 2017, 15:54
Kuidas küll see söögikoht restorani nimetusse sai ja terviseameti poolt tegevusloa.
vaata12. august 2017, 09:57
nimetada võib oma toidukohta igaüks nii, nagu tahab. Minu küsimus on: miks sihukesele söögipakkumise kohale restorani nimi külge poogiti? Oleks lihtsalt koduköök või miskit sarnast, oleks ju kõik korras. Poleks põhjustki vinguda. Aga papptaldrikud restoranis ja välikäimla ei käi visiitkaardil lubatuga kokku. Ilmselt on poliitiku kõrval nii kaua tegutsenud Evelin harjunudki manipuleerima inimestega ja kui rahvas ise jookseb sinna kokku, siis 10 points talle.
To vaata 12. august 2017, 23:45
Restorani kriteeriumiteks on siis veega wc ja kallis serviis? Ei teadnudki. Loeb toit, aga noh mis sellisega vaielda. I
Petka11. august 2017, 15:20
Kui mingi asi on liiga kaua pildis, siis on tegemist allakäiguga.
mudaresto11. august 2017, 14:00
õpetussõna- Ära kunagi pane pahatahtlikkuse arvele seda, millele rumalus on piisavaks seletuseks.
Aitäh11. august 2017, 14:28
See lause kehtib enamikule siinsetets kommenteerijatest
seda et11. august 2017, 12:31
kui proua ise on wannabe-hilton nimetades seda restoraniks ja hinnad kruvinud restorani tasemele, siis miks ei peaks klientgi seda ootama? pane oma putkale nimeks kohvik vms ja tullakse teiste ootustega. sealhulgas hinnaootustega. ning mingi plastmassist pugerik aianurgas kempsuks nüüd just keskkonnasõbralikkusele küll ei viita, oleme ikka ausad. saan aru küll, et tahaks nüüd mainekujundust teha, aga ei tulnud välja. papptaldrikud pole ka just teab mis keskkonnasõbralik lahendus.
ütlen ausalt, ise ei läheks, ebameeldiv tunne oleks minna, nagu oleks nüüd nn kuulsust vaatama roninud. aga edu edaspidiseks.
To seda et11. august 2017, 14:03
Tuletame meelde palju abikäsi on restoranis ja palju on Evelinil. Kes seda nõudekuhja pesema peaks? Üks inimene? Alati leidub midagi mille üle vinguda. Oleks kallil serviisil serveeritud oleks teistpidi häda. Sööge siis nii nagu teile sobib.
ohmu11. august 2017, 15:41
Kas sa nõudepesumasinast oled midagi kuulnud? Saab kasutada ka tsentraalse veevärgita-pump kaevus, hüdrofoor keldris ja reoveele imbväljak.
Noh,12. august 2017, 06:40
milleks ta peab nii suurelt ette võtma. Kroonikas oli varem kirjutis, et hoone on suveks renditud (ilmselt nutsu teenimiseks),see rohkem omaniku ja tervisekaitse mure.
Aga 1 pelmeen, 1€ on liig, mis liig.
Iks12. august 2017, 13:04
Kuna hinnad selles nö restoranis on siiski teataval tasemel peaks jaksama ka nõudepesija palgata. Ma ka ei leia, et Evelin Ilvese nime eest lisaks maksma peaks ja papptaldrikutest poleks ma nõus ka suvalisel aiapeol sööma.
To ohmu12. august 2017, 23:46
Mis restoranipidaja sina oled, et tuled õpetama kuidas serveerida? Jää oma teema juurde milleks on kasutu kommenteerimine!
To noh12. august 2017, 23:47
Miks inimesed, kelle rahakott vaevalt McDonaldsis käiku kannatab vinguvad restoranihindade üle? Odavaid söögikohti on nii palju, leia endale sobiv. Mitte ära vingu miks restoranid kallid on.
To Iks12. august 2017, 23:47
Võta siis oma portselanserviis kaasa, idu
JA JA...11. august 2017, 10:46
...pole kellegil kohustust minna kohta mis ei meeldi!
Aga mulle11. august 2017, 11:23
meeldis! Ei pakutud toitu papptaldrikult. Hoopis vahvad puust alused olid. Pelmeenid olid maitsvad. Pelmeene tehaksegi käsitsi! Kutsuge seda paika restoraniks või kasvõi muldonniks, mina sain sealt hea elamuse ja kõhu korralikult täis. Mis puudutab n.n. "restorani hinda", ütleksin, et restorani hindale ei saadud poole pealegi. Kui juhust tuleb, lähen kindlasti veel. Ah jaa! Unustasin, et teenindus oli särasilmsem kui mingis tähtsas restoranis, kuiva pilguga kõndiv kelner.
Evelin!11. august 2017, 13:03
Mulle ka meeldis11. august 2017, 14:05
Väga hea mekga toidud! Pole üle pika aja saanud midagi sellist mis maitseb nagu toit. Mitte sünteetiline plöks. Au ja kiitus! Ja 13:03 kommenteerijale, usu mind neid inimesi kellele see koht meeldib on sadu ja nad ei ole kõik Evelin ja ta tuttavad :)
oleks 12. august 2017, 10:00
siis võinud selle hinna ka kirja panna ja toidud, mis sõid. Oleks olnud hea restoraniga võrrelda.
arvamus11. august 2017, 10:21
Hinnad nagu korralikus restoranis aga teenindus ja toit nagu KohtlaJärve töölissööklas
Arvamusele11. august 2017, 14:05
Räägib keegi kes pole isegi seal käinud.
einoh11. august 2017, 10:05
nimetagem asju õigete nimedega, selline asi ei ole siiski restoran.
To einoh11. august 2017, 14:06
Restoran ei ole ainult valge laudlina ja peene serviisiga suurte akendega koht vaid see võib olla ka mõnus. Hubane ja looduslähedane!
näädsa11. august 2017, 09:37
eesti keelega enam hakkama ei saa, "keset tühjust" kõlab nii maakalikult ja labaselt.
Näädsale11. august 2017, 14:08
Kui muid vogu ei leita minnakse keelekasutust närima. Kompliment on see vist. Anonüümsena vongumine pole labane? Hm...
Kes minevikku ei mäleta11. august 2017, 09:27
Elab tulevikuta...meil on vanasõnad igaks haigusjuhtumiks.
M11. august 2017, 14:08
Amtz11. august 2017, 09:22
Probleem ongi see, et igasugu op-up "restoranid", käsitöö (õlled, jäätised, leivad etc) tootjad, küsivad hinda nagu luxbrändid. Aga pakuvad kõikuvat kvaliteeti, välikemmergut ja üleolevat suhtumist. Esmalt tuleb aastaid brändi ehitada, stabiilselt kõrget kv pakkuda ja alles siis võib rohkem raha küsida. Aga meie hipsterettevõtjad arvavad, et nad on ise nii lahedd, et kirveshind on nende täielik õigus.
Täitsa kohe üle keskmise tööandja tekst.11. august 2017, 10:11
Kõigepealt tehke aastaid 2 EUR/tund stabiilselt kvaliteetset tööd alles siis võite rohkem palka küsida :)
Amtz11. august 2017, 14:10
Seal ei ole kõikuv kvaliteet ega üleolevat suhtumist. Kogemus olemas. Ühes Tallinna peeneimas restoranis on üleolev suhtumine. Ja Amtz, ilma kirveshinnata pole võimalik sellist restorani üleval pidada ka. Võileivahinnaga müües jääks ise miinusesse!
Real Amtz to valeAmtz11. august 2017, 23:11
Ära tule mulle hinnastrateegiat õpetama. Ilmselt oled ise 8€ käsitöövõikide vorpoja ja eneseteadlkik märsilohistaja. Muuseas seal Orjakukandi kaevuvee eest raha küsimine on mõnitamine. Kohalikud toovad joogivett ise kümnete km tagant. Sealne vesi on lihtsalt jube.
hm12. august 2017, 10:02
kusagilt jäi kõrva, et Evelinil on seal abiks vabatahtlikud. Neile ju ei maksta. Tavaliselt antakse süüa, kui vaja pakutakse magamise võimalust.
To hm12. august 2017, 23:53
Ja mis selles halba on?
Hiiumaa mees.11. august 2017, 08:07
Hinnad viitavad küll pigem luksusele, mida seal siiski kaugeltki ei leia.
Hiidlane hiidlane11. august 2017, 14:12
Üks vingemaid ja pRemaid restoranikogemusi üle pika aja. Väga meeldiv oli. Erinevatel inimestel erinevad Rvamused. Mõni peaks oma viha kõrvale jätma ja hindama restorani adekvaatselt õigete põhjustega. Toit oli suurepärane, hind mõistlik ja teeninuds kiire ja mõnus!
öelge12. august 2017, 10:05
siis, palun, see hind ka välja! Tahaks teada, mis ja kui palju maksis. Kiitjad kõik ütlevad, et toit väga hea ja taskukohane, aga ei poolt sõnagi ei toidust ega hindadest.
To öelge13. august 2017, 12:52
Pole mõtet. Enamik siin vihkavad restoranipidajat ja ei suuda asju objektiivselt hinnata vaid ütlevad, et kõik on halb. Mida see hinna ja toidu teadmine teile annab? Ei pea ju menüüst seda kõige kallimat asja tellima.