Inimesed

Endise esileedi sõnul rõhub tema kodurestoran pigem keskkonnahoiule kui luksusele

Evelin Ilves: „Mõni inimene otsib kadakate vahelgi tikk-kontsadel käies Hiltonit.“ (47)

LISA KOMMENTAAR

njah 12. august 2017 17:43
eestis pandi kõik teeäärsed toidumüügikohad sanitaartingimuste tõttu kinni ja nüüd tegutseb toidukoht, kus kliendid sisuliselt kuivkemmergus põõsa all käivad
hind 12. august 2017 11:24
Käisin ja hinnad olid üle mõistuse kallid. 1 klaas vett 1€, leivaviil millel oli siiakala tükid 4.50€, pelmeenid ports 9 pelmeeni 9€, seega 1 pelmeen maksis 1€. 4cl viin 5€, 1 klaas haput õunamahla 2€. Need mõned hinnad, mis olid odavamad:=)
Hm 12. august 2017 23:38
Käisin samuti. Hinnad olid mõistlikud. Tahad odavat, mine kuhugi kiirtoidukohta kus toidu sees on igasuguseid "üllatusi". Odavalt müües jääks miinusesse, kohviku ülevalpidamiseks kulub ikka natuke raha ka kallis inimene.
volli 11. august 2017 19:42
pigem nagu mingi burksiputka 95 ndast aastast
Vollile 12. august 2017 23:39
Volli vist ise saabki vaid burksiputka toitu lubada endale
Maanaine 11. august 2017 17:36
Evelin, käi julgelt oma rada, ära kuula õelutseijaid ega kadedaid kes ise ei ole ehk elus midagi märkimisväärset teinud ega saavutanud. Edu sulle!
Fanny 11. august 2017 17:03
Kujutage vaid ette, kui ta oleks arstina tööle kuskile läinud?
ANNI 12. august 2017 15:05
See tähendab, et me peame olema tänulikud igale tema nn. restorani külastajale, et ta mitte arstiks ei otsustaks saada, sest siis ta ka saab, meil saab kõike.
ai ai ai 11. august 2017 16:13
tegemist ei ole rummala vaid ülbe ja kavala elukunstnikuga, kes räägib nn.rahvaste sõprusest samas tõmmates lollikestel mütsi silmile ja taskud tühjaks, tema kritiseerijad saavad aga lausa tasuta diagnoose- tegemist ju ikkagi meditsiinitõõtajaga
M 12. august 2017 23:43
Kirjaoskamatu ei peaks teisi rumalaks kutsuma :)
maamees 11. august 2017 15:54
Kuidas küll see söögikoht restorani nimetusse sai ja terviseameti poolt tegevusloa.
vaata 12. august 2017 09:57
nimetada võib oma toidukohta igaüks nii, nagu tahab. Minu küsimus on: miks sihukesele söögipakkumise kohale restorani nimi külge poogiti? Oleks lihtsalt koduköök või miskit sarnast, oleks ju kõik korras. Poleks põhjustki vinguda. Aga papptaldrikud restoranis ja välikäimla ei käi visiitkaardil lubatuga kokku. Ilmselt on poliitiku kõrval nii kaua tegutsenud Evelin harjunudki manipuleerima inimestega ja kui rahvas ise jookseb sinna kokku, siis 10 points talle.
To vaata 12. august 2017 23:45
Restorani kriteeriumiteks on siis veega wc ja kallis serviis? Ei teadnudki. Loeb toit, aga noh mis sellisega vaielda. I
Petka 11. august 2017 15:20
Kui mingi asi on liiga kaua pildis, siis on tegemist allakäiguga.

mudaresto 11. august 2017 14:00
õpetussõna- Ära kunagi pane pahatahtlikkuse arvele seda, millele rumalus on piisavaks seletuseks.
Aitäh 11. august 2017 14:28
See lause kehtib enamikule siinsetets kommenteerijatest
seda et 11. august 2017 12:31
kui proua ise on wannabe-hilton nimetades seda restoraniks ja hinnad kruvinud restorani tasemele, siis miks ei peaks klientgi seda ootama? pane oma putkale nimeks kohvik vms ja tullakse teiste ootustega. sealhulgas hinnaootustega. ning mingi plastmassist pugerik aianurgas kempsuks nüüd just keskkonnasõbralikkusele küll ei viita, oleme ikka ausad. saan aru küll, et tahaks nüüd mainekujundust teha, aga ei tulnud välja. papptaldrikud pole ka just teab mis keskkonnasõbralik lahendus.
ütlen ausalt, ise ei läheks, ebameeldiv tunne oleks minna, nagu oleks nüüd nn kuulsust vaatama roninud. aga edu edaspidiseks.
To seda et 11. august 2017 14:03
Tuletame meelde palju abikäsi on restoranis ja palju on Evelinil. Kes seda nõudekuhja pesema peaks? Üks inimene? Alati leidub midagi mille üle vinguda. Oleks kallil serviisil serveeritud oleks teistpidi häda. Sööge siis nii nagu teile sobib.
ohmu 11. august 2017 15:41
Kas sa nõudepesumasinast oled midagi kuulnud? Saab kasutada ka tsentraalse veevärgita-pump kaevus, hüdrofoor keldris ja reoveele imbväljak.
Noh, 12. august 2017 06:40
milleks ta peab nii suurelt ette võtma. Kroonikas oli varem kirjutis, et hoone on suveks renditud (ilmselt nutsu teenimiseks),see rohkem omaniku ja tervisekaitse mure.
Aga 1 pelmeen, 1€ on liig, mis liig.
Iks 12. august 2017 13:04
Kuna hinnad selles nö restoranis on siiski teataval tasemel peaks jaksama ka nõudepesija palgata. Ma ka ei leia, et Evelin Ilvese nime eest lisaks maksma peaks ja papptaldrikutest poleks ma nõus ka suvalisel aiapeol sööma.
To ohmu 12. august 2017 23:46
Mis restoranipidaja sina oled, et tuled õpetama kuidas serveerida? Jää oma teema juurde milleks on kasutu kommenteerimine!
To noh 12. august 2017 23:47
Miks inimesed, kelle rahakott vaevalt McDonaldsis käiku kannatab vinguvad restoranihindade üle? Odavaid söögikohti on nii palju, leia endale sobiv. Mitte ära vingu miks restoranid kallid on.
To Iks 12. august 2017 23:47
Võta siis oma portselanserviis kaasa, idu
JA JA... 11. august 2017 10:46
...pole kellegil kohustust minna kohta mis ei meeldi!
Aga mulle 11. august 2017 11:23
meeldis! Ei pakutud toitu papptaldrikult. Hoopis vahvad puust alused olid. Pelmeenid olid maitsvad. Pelmeene tehaksegi käsitsi! Kutsuge seda paika restoraniks või kasvõi muldonniks, mina sain sealt hea elamuse ja kõhu korralikult täis. Mis puudutab n.n. "restorani hinda", ütleksin, et restorani hindale ei saadud poole pealegi. Kui juhust tuleb, lähen kindlasti veel. Ah jaa! Unustasin, et teenindus oli särasilmsem kui mingis tähtsas restoranis, kuiva pilguga kõndiv kelner.
Evelin! 11. august 2017 13:03
Mulle ka meeldis 11. august 2017 14:05
Väga hea mekga toidud! Pole üle pika aja saanud midagi sellist mis maitseb nagu toit. Mitte sünteetiline plöks. Au ja kiitus! Ja 13:03 kommenteerijale, usu mind neid inimesi kellele see koht meeldib on sadu ja nad ei ole kõik Evelin ja ta tuttavad :)
oleks 12. august 2017 10:00
siis võinud selle hinna ka kirja panna ja toidud, mis sõid. Oleks olnud hea restoraniga võrrelda.
arvamus 11. august 2017 10:21
Hinnad nagu korralikus restoranis aga teenindus ja toit nagu KohtlaJärve töölissööklas
Arvamusele 11. august 2017 14:05
Räägib keegi kes pole isegi seal käinud.
einoh 11. august 2017 10:05
nimetagem asju õigete nimedega, selline asi ei ole siiski restoran.
To einoh 11. august 2017 14:06
Restoran ei ole ainult valge laudlina ja peene serviisiga suurte akendega koht vaid see võib olla ka mõnus. Hubane ja looduslähedane!
näädsa 11. august 2017 09:37
eesti keelega enam hakkama ei saa, "keset tühjust" kõlab nii maakalikult ja labaselt.
Näädsale 11. august 2017 14:08
Kui muid vogu ei leita minnakse keelekasutust närima. Kompliment on see vist. Anonüümsena vongumine pole labane? Hm...
Kes minevikku ei mäleta 11. august 2017 09:27
Elab tulevikuta...meil on vanasõnad igaks haigusjuhtumiks.
M 11. august 2017 14:08
Amtz 11. august 2017 09:22
Probleem ongi see, et igasugu op-up "restoranid", käsitöö (õlled, jäätised, leivad etc) tootjad, küsivad hinda nagu luxbrändid. Aga pakuvad kõikuvat kvaliteeti, välikemmergut ja üleolevat suhtumist. Esmalt tuleb aastaid brändi ehitada, stabiilselt kõrget kv pakkuda ja alles siis võib rohkem raha küsida. Aga meie hipsterettevõtjad arvavad, et nad on ise nii lahedd, et kirveshind on nende täielik õigus.
Täitsa kohe üle keskmise tööandja tekst. 11. august 2017 10:11
Kõigepealt tehke aastaid 2 EUR/tund stabiilselt kvaliteetset tööd alles siis võite rohkem palka küsida :)
Amtz 11. august 2017 14:10
Seal ei ole kõikuv kvaliteet ega üleolevat suhtumist. Kogemus olemas. Ühes Tallinna peeneimas restoranis on üleolev suhtumine. Ja Amtz, ilma kirveshinnata pole võimalik sellist restorani üleval pidada ka. Võileivahinnaga müües jääks ise miinusesse!
Real Amtz to valeAmtz 11. august 2017 23:11
Ära tule mulle hinnastrateegiat õpetama. Ilmselt oled ise 8€ käsitöövõikide vorpoja ja eneseteadlkik märsilohistaja. Muuseas seal Orjakukandi kaevuvee eest raha küsimine on mõnitamine. Kohalikud toovad joogivett ise kümnete km tagant. Sealne vesi on lihtsalt jube.
hm 12. august 2017 10:02
kusagilt jäi kõrva, et Evelinil on seal abiks vabatahtlikud. Neile ju ei maksta. Tavaliselt antakse süüa, kui vaja pakutakse magamise võimalust.
To hm 12. august 2017 23:53
Ja mis selles halba on?

Hiiumaa mees. 11. august 2017 08:07
Hinnad viitavad küll pigem luksusele, mida seal siiski kaugeltki ei leia.
Hiidlane hiidlane 11. august 2017 14:12
Üks vingemaid ja pRemaid restoranikogemusi üle pika aja. Väga meeldiv oli. Erinevatel inimestel erinevad Rvamused. Mõni peaks oma viha kõrvale jätma ja hindama restorani adekvaatselt õigete põhjustega. Toit oli suurepärane, hind mõistlik ja teeninuds kiire ja mõnus!
öelge 12. august 2017 10:05
siis, palun, see hind ka välja! Tahaks teada, mis ja kui palju maksis. Kiitjad kõik ütlevad, et toit väga hea ja taskukohane, aga ei poolt sõnagi ei toidust ega hindadest.
To öelge 13. august 2017 12:52
Pole mõtet. Enamik siin vihkavad restoranipidajat ja ei suuda asju objektiivselt hinnata vaid ütlevad, et kõik on halb. Mida see hinna ja toidu teadmine teile annab? Ei pea ju menüüst seda kõige kallimat asja tellima.