Katherine Heigl Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
10. august 2017, 12:42

Katherine Heigl võttis rasedusega 20 kilo juurde: „Oli momente, kus ma olin kergelt paanikas!“

Näitlejanna Katherine Heigli sünnitus ei läinud päris plaanipärasel. “Ma võtsin peaaegu 20 kilo kaalu juurde!” avaldas näitlejanna oma blogipostis. “Ma lootsin, et võtan rasedusega juurde vaid 10 kilo nagu mu emagi, aga nii ei läinud,” tunnistas ta.

38-aastane Heigl tunnistas, et sattus kaalutõusu tõttu paanikasse, kartuses, et ei suudagi neid kilosid enam kaotada. Kuid nüüd, seitse kuud pärast poja Joshua sündi, on tal veel kaotada jäänud viis kilo.

“Pärast kümme päeva pärast Joshua sündimist läksin ma kaalule, et näha, mis olukord on ja kui palju ma alla võtma pean. Aga ma olin justkui imeväel kaotanud 13 nendest 20. kilost, lillegi liigutamata!” kirjutas naine.

Kuid ülejäänud lisakilod ei kao iseenesest. “Oleme kõik kuulnud lugusid naistest, kes saavad kohe vormi ja kannavad kitsaid teksaseid nädalaid pärast sünnitust, kuid nii see minuga ei olnud ja ma ei tahtnudki, et see nii oleks. Ma otsustasin algusest peale, et võtan täiesti rahulikult lapse-eelse keha saavutamisega, andestades endale need hiilgavad ebatäiused, mis igavesti mu lapsejärgset keha kaunistama jäävad. Nagu keisrilõikearm, mille kohta kõik ütlesid, et seda ei ole märgatagi, kuid minul laiub see peaaegu puusadeni,” tõdes näitlejanna.

Heigl rääkis, et on üle vaadanud ka oma dieedi ning sööb tervislikke ja madala kalorsusega toitusid, lubades endale vahel ka muud head-paremat. 

“Mu parim nipp kaalukaotuseks on alustada iga hommikut, öeldes kõva häälega välja positiivseid mantraid oma keha kohta. Minu oma on, et ma olen kergesti, hea tervise juures, inspireerituna, graatsiliselt ja tänulikuna, kaotamas kaalu kiiremini, kui ma oleks osanud arvata, tehes seejuures mitte kellelegi halba.”

Heigli ja ta abikaasa Josh Kelley perekonda sündis poeg Joshua mullu detsembris. Heigl on ka kahe tütre, 8-aastase Naleighi ja 5-aastase Adelaide’i ema.