Angelina Jolie ja Brad PittFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
10. august 2017, 11:04

LAHUTUS JÄÄB ÄRA? Angelina Jolie venitab Pittist lahutamist, kuna mees jättis joomise ning pingutab, et teda tagasi saada

Hollywoodi staarpaari lahutus venib, väidavad paarikese lähedased sõbrad. Ajalehe Us Weeklyle kinnitasid mitmed allikad, et musterpaar, kel oli 2016. aasta septembris väga avalik lahkuminek, ei ole ette võtnud edasisi samme, et lahutuse läbiviimisega ühele poole saada.

Üks allikas ütles Us Weeklyle: “Lahutus jääb ära. Nad ei ole mitmeid kuid teinud midagi selleks, et sellega edasi liikuda ja keegi ei usu, et nad seda kunagi teevadki.”

Väidetavalt on venitamise taga see, et Pitt rääkis suu puhtaks oma alkoholisõltuvuse kohta intervjuus GQ-le selle aasta mais. Ta tunnistas, et tal on tõesti joomisprobleem, kuid ta suutis alkoholist päeva pealt loobuda ning joob nüüd jõhvikamahla ja mullivett.

Lisaks tunnistas Pitt intervjuus, et alkohol oli tõepoolest suur probleem ning seda, et ka tema lastekasvatusstiil vajaks parandamist. Pitt rääkis, et käib teraapias ning ravib hingehaavu kunstiga, vormides oma Los Angeleses asuvas stuudios skulptuure.

Jolie sõber ütles väljaandele, et Pitti pühendumus ennast parandada on naisele muljet avaldanud, kes ka eelnevalt on öelnud, et ta kaaluks mehe tagasi võtmist, kui ta näitaks, et suudab perekonna kasvatamisele pühenduda.

Paarile lähedalseisva allike sõnul on Pitt suutnud kainena püsida ning üritab Jolied tagasi võta. 

“Ma ei imestaks, kui nad annavad teada, et nad katkestavad lahutuse ja üritavad asju parandada,” ütles ta.

Teise allika sõnul sõnul on lahutusprotsess küll aeglustunud, kuid tõsist muutust paari suhetes pole toimunud ning läbi saadakse vaid oma laste heaolu nimel.

Paaril on koos kuus last: 15-aastane Maddox, 13-aastane Pax, 11-aastane Shiloh, 12-aastane Zahara ning 9-aastased kaksikud Vivienne ja Knox.

Pärast lahutuse sisse andmist võttis Joli lapsed ning elas rendipinnal, enne Californiasse 25 miljonit dollarit maksva maja ostmist.

Jolie ja Pitt on abielus olnud 12 aastat ja teatasid lahutusest, mis siiani jõustunud pole, 2016. aasta septembris.