Alex Wildenstein ja Jocelyn PerisseFoto: Vidapress
Inimesed
9. august 2017, 15:59

EDETABEL: need on kõige kallimad lahutused!

Täna kirjutasime, et vene miljardär Roman Abramovitš lahutab oma kümme aastat kestnud abielu ning lahkuminek läheb arvatavasti mehele päris kalliks maksma. Välismeedias spekuleeriake koguni, et venelase lahutus saab olema üks kallimaid kogu maailma ajaloos. Millised lahutused on aga siiani kõige kulukamad olnud?
Alec Wildenstein ja Jocelyn Perisse Foto: Vidapress
  •  Alec Wildenstein ja Jocelyn Perisse: lahutus maksis hinnanguliselt 2,5 miljardit dollarit (1997)

 

Alec Wildenstein päris miljardeid oma kuulsalt kunstnikukaupmeestest perekonnalt. Kui ta naine, kassnaisena tuntud Jocelyn Wildenstein sattus peale Alecile, kes parajasti oma 19-aastase salajase armukesega voodis möllas, otsustas naine abielu lõpetada. Naine sai lahutuse eest 2,5 miljardit dollarit ning sellele järgnevad 13 aastat laekus ta kontole 100 miljonit dollarit aastas.

Rupert Murdoch  ja Wendi Deng Foto: Vidapress
  • Rupert Murdoch ja Wendi Deng: lahutuse maksumus umbes 1,8 miljardit dollarit (2013)

Murdoch ja Deng abiellusid vaid 17 päeva pärast seda, kui mehe eelnev lahutus oli jõustunud. 13 aastat hiljem pidi mees sama protsessi läbi tegema. 82-aastane Murdoch ja 44-aastane Deng lahutasid, kuna ei suutnud oma erimeelsusi lahendada.

Rupert Murdoch ja Anna Maria Torv Foto: Vidapress
  • Rupert Murdoch ja Anna Maria Torv: lahutuse maksumus hinnanguliselt 1,7 miljardit dollarit (1998)

 

Pärast 32. aastat kooselu ja kolme last, otsustasid Murdoch ja Torv lahku minna. Nende lahutus jõustus 1999 aastal, Trov jalutas minema 1,2 miljardi dollariga (millest 110 miljonit sai ta sularahas!).

Foto: Bernie Ecclestone ja Slavica Ecclestone (Vidapress)
  •  Bernie Ecclestone ja Slavica Ecclestone: lahutuse maksumus hinnanguliselt 1,2 miljardit dollarit (2009)

Vormel 1 tegevdirektor Bernie Ecclestone oli modell Slavica Ecclestone’iga 23 aastat abielus ning neil sündis kaks last. Kuid mehest 28 aastat noorem Slavica otsustas mehest siiski lahutada.

Foto: Adnan Khashoggi ja Soraya Khashoggi (Vidapress)
  • Adnan Khashoggi ja Soraya Khashoggi:  lahutuse maksumus hinnanguliselt 850 miljonit dollarit (1982)

Saudi-Araabia ärimees Adnan Khashoggi (34) abiellus 20-aastase Sorayaga (enne islamiusku pöördumist Sandra Daly) 1961. aastal. Paar lahutas 1982. aastal. Kui arvesse võtta inflatsiooni, maksaks nende kahe lahutus praegu 2 miljardit.