Inimesed

"Tere, Teile on Telegram!" 8. saade - Inimesed kes arvavad, et Maa on kõigest 10 000 aasta vanune, on rumalad (24)

LISA KOMMENTAAR

17. november 2017, 23:27
Alumisel pildil on shimpans, astralopiteekus, pügmee, neeger, araablane, türklane, eurooplane.
mingis mõttes10. august 2017, 00:52
ilmselt asi on teadlikult meinstriimi lastud enne oli gurmaanidele
teadus seisneb10. august 2017, 00:24
selles et ütled se on fakt tegelikult kui rohkem vaadata neid teooriaid siis pole miski kindel enam kogu ajalugu päritolu ja mis ilmas toimub lapsepõlves tundus et muuseumis asjad on 20a tagasi tehases tehtud nüüd on veelgi peenem viikingite näitusel oli lihtsalt kirjas replica tore eks
!9. august 2017, 20:57
Issand milline n,õ,m.e,d.u.s! Aga kust tekkisid siis muistsed legendid draakonitest? Dinosauruse luid on leitud Hiinas ja seal ümbruses juba tuhandete aastate eest. Sellest ka need legendid. Legende kol.e.t.i.s,t,e.s.t on teistegi rajvaste mütoloogias.
Et miks keskaegsed mungad ei osanud ühe-kahe luu järgi ne.and,ertaallase välimust restaureerida? Aga keskaja filosoofid diskuteerisid hoopiski nendel teemadel, et kui mitu inglit mahub nõelaotsale koos tantsima. Palentoloogia ning anatoomia alased teadmised neil puudusid. Antoomia ning su.rn.ute lahkaine olid religiooni järgi tabuteemad. Ja kui olekski mõni paremini säilinud, v-ä.r,d.a,l,i.k,u välimusega luustik leitud, siis seda oleksid teoloogiafilosoofid nähtavasti deemoniks või s.a.t.a.n.a s,i,g,i.d.i.k,u.k,s pidanud.
kippar9. august 2017, 18:36
Anu muidu ilus naine aga see meik, mis tal esimese pildi peal, ei sobi küll ta soenguga kokku. Ma ei tundnud algul äragi.
Nipitiri9. august 2017, 18:07
Lp.Öhtuleht!
Ütlen välja oma arvamuse - Teie lehega toimub taandareng! Selline teema käsitlus on süveneva vaimse puude tunnuseks ja vajab juba meditsiinilist sekkumist! Kas Teie isehakanud nn. "reporter" Anu Saagimit on jälle külastanud "rohelised mehikesed, et sellise juraga välja tulla?! Pakuksin välja järgmise saate teemaks - " Rumaluse ekvivalent "Õhtulehes"!
richard9. august 2017, 18:05
Urrr9. august 2017, 17:46
Inimesed kes arvavad, et Maa on lapik, on rumalad
10. august 2017, 07:47
Ei pruugi. Kalamaja rahvas pole näiteks ahvist inimeseks arengu teekonda veel ette võtnud. Ratase valitsus ka aidata ei suuda.
Ja kuidas9. august 2017, 17:34
on lood teiste planeetide, Päikese ja tähtedega. Maa on üksi lapik, teised kõik ümmargused ja miljardeid aastaid vanad. Maa on mõne arvates ka 6000a vana, Maa on nagu mingi erandlik nähtus. Võib-olla vaataks, äkki leiab mõne elusa dino ka kuskilt. Ka see nn looduses elavad suguharud on üsna ebausklikud ega songi millegi, mis ei ole tavapärane nt dinosauruse luud vms. uskumatud silmale näha. Valge inimene väga vanasti ei tegelnud selliste asjadega. Nagu teada ka teadus ärkas jõuliselt siiski 19 saj. kus tollasd teadlased hakkasid asju alles ebausust kaugemale vaatama. Niiet inimareng on ka etappide kaupa kulgenud, vastavalt ajastutele. Kus inimene nüüd on, äkki nn nutiajastus, alles paarkümmend aastat tagasi ei teatud sest eriti midagi, äkki teatakse, nii ka enne, muidu võiks öelda, et kus meie teadlased enne olid, et nuti ajastust midagi ei teadnud, nii ka kõige muuga.
planeedid10. august 2017, 00:27
on plasmakerad maa kohal mingid olendid neil ongi ju jumalate nimed
jalkafänn9. august 2017, 17:20
Õhtuleht, mis juhtus? Ma elu sees ei uskunud et te nüüd nii kollaseks muutute, et hakkate sellist... jama propageerima. Lollus on ohtlik ja teil on võimalus vähemalt enda lehes sellist asja piirata. Kollast ma saan veel tolereerida, aga mitte sellist lausvalet lihtsalt klikkide nimel. See EI OLE ajakirjandusvabadus- ajakirjandusvabadus on kirjutada kõige kohta nii kaua kuni see on TÕSI. See ei ole "alternatiivne vaatepilt" vaid teaduslikel meetmetel tõestatud maailmapildi kuritahtlik moonutamine.
Oleks et siis tõesti esitataks tõendeid, aga ei, lihtsalt emotsionaalne möla mis ignoreerib tohutult fakte.
Kuuuurija9. august 2017, 17:54
Teaduslikult pole kuigi palju tõestatud. Enamus asju kauge mineviku või kosmose kohta on teadlaste fantaasia vili. Ehitatakse vägevad teooriad nähtuste kohta, mida lähemalt uurida ei suudeta. Ja peetakse ainuõigeks. Vabalt võib aga juhtuda nii, et juhuslikult saadud infokild lükkab varasemad tõed ja teadmised ümber, nagu näiteks hiljutises Juno Jupiteri juures käigu artiklis räägitakse.
jalkafänn9. august 2017, 20:31
Okei. Võtame kasvõi artiklis toodud väite nagu oleks dinosaurused suht uus avastus. Kust kuradi kohast siis tuldi draakoni mõttele (mis vanemates joonistustes muide meenutavad pigem dinosaurust)? Seda enam et ajaloolistes allikates MAINITAKSE kuidas "leiti lohe luid"
Kuuuurija9. august 2017, 22:00
No mina rääkisin teaduslikust tõestusest. Mingid vanad joonistused, legendid, müüdid pole ju teaduslik tõestus. Mis puutub siinset artiklit, siis see on täis valesid ja pooltõdesid. Dinosauruse ja ürginimese luustiku kivistisi on leitud palju varem, kui artikkel väidab. Iseasi on see, milleks neid toona peeti ja mis nendega peale hakati. Dinosauruse mõistet siis veel ilmselt polnud. Sellest ka loheluud jne.
Ka indiaanlastel on juba rohkem kui 1000 aastat ema. pärit esemeid, mis meenutavad dinosaurust.
Sulismadu on juba olmeekide kultuurist (1400 ema) pärit müütiline olend, kes meenutab peakuju poolest pigem saurust kui madu (pealegi väidetavalt olla osa saurusi olnud kaetud sulgedega). Lisaks oli neil vist ka mingi draakonjumalus:
http://imgarcade.com/olmec-dragon-god.html
Kui muistsel ajal leiti mingi natuke imeliku kujuga inimese pealuukivistis, siis ilmselt ei juureldud selle üle, millisele evolutsiooniharule see kuulus. Kui seda sai millekski kasutada, siis kasutati, kui ei, siis visati minema. Facebooki pilti ei riputatud. Samas koopajoonised ja muud iidsed joonistused ja ka raidornamendid sisaldavad kummalise kujuga pealuid küll. Miks 19. sajandil leidmine hoogustus? Eks ikka kaevetehnoloogia arengu tõttu ja seepärast, et kaevati rohkem kui kunagi varem.
jõluvana põder10. august 2017, 00:31
kas draakon on mingi teaduslik argument aga greif ükssarvik haldjakesed ikka parem
evolutsionäär9. august 2017, 16:21
kiiduväärt, kui inimene uurib ja end arendab
Yks9. august 2017, 16:16
loll jutt teise otsa....
Acid?9. august 2017, 16:06
or even meth?
Kas tõesti ei aita juba?
jah Anu9. august 2017, 16:05
9. august 2017, 17:44
siis9. august 2017, 18:47
kui veel noor olin, käisin pidevalt seal servapeal päikeseloojangut vaatamas ja jalgu kõlgutamas.
aff9. august 2017, 16:05
väga mittemidagi ütlev artikkel.
9. august 2017, 17:44