Õhtulehe staarfotograaf Erlend Štaub sai filmis "Klassikokkutulek" ägeda rolliFoto: Erlend Staub
Inimesed
8. august 2017, 23:15

Õhtulehe staarfotograaf Erlend Štaub sai filmis "Klassikokkutulek" ägeda rolli (17)

Poolteist aastat tagasi põrmustas Eesti komöödiafilm "Klassikokkutulek" kõik senised meie kohaliku konnatiigi vaatajarekordid. Nüüd filmitakse kassamagnetile järge. Uut filmi on oodata juba 2018. aasta veebruaris ja alapealkirjaks saab olema "Pulmad ja matused". 

Põneva rolli sai kodumaises žedöövris ka Õhtulehe staarfotograaf Erlend Štaub. 

Erlend: Kris Taska palus mängida rolli, mis sobib mulle kui valatult. Olen filmis staarfotograaf, kes juhatab vägesid ehk siis näitab, kuidas tõeliselt glamuurses maailmas paparatsod tegutsevad. 

Pildime pildistama glamuuriüritusele saabuvaid staare. Teised fotograafid olid lihtsalt vait ja klõpsisid pilte teha. Mina ütlesin kohe, et nii need asjad pärismaailmas ei käi. Päriselus peab fotograaf hetkeks püüdma staari tähelepanu, et too otse kaamerasse vaataks ja ainult talle poseeriks. Ehk siis, staari nime tuleb valju häälega hüüda ja neid tuleb ka provotseerida pisut lollusi tegema. Õpetasin isegi näitlejaid fotoseina ees käituma. 

Taska jäi minu sooritusega väga rahule, Naeris veel, et võtsin justkui juhtimise üle ja mõtlesin kohapeal ka välkkiirelt lühistsenaariumi välja. Väga äge kogemus oli!

Vaat pilte Erlendi põnevast võttepäevast!

Õhtulehe staarfotograaf Erlend Štaub sai filmis "Klassikokkutulek" ägeda rolli Foto: Erlend Staub