Carmen Pritson-Tamme südamlikud tänulood Kanal2sFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
8. august 2017, 22:33

EMOTSIONAALNE VIDEO | Saade "Oled jätnud jälje" toob teleekraanile inimeste südamlikud tänulood (7)

Telekanali Kanal 2 uus hooaeg toob taas eetrisse saateid, mis eelmise kevadeni naelutasid telerite ette palju inimesi. Kõik inimesed on oma elus kellelegi või millegi eest tänulikud, aga tihti pole meile antud lihtsalt võimalust öelda "Aitäh!". Kanal 2 annab selle võimaluse sügishooaja ehk kõige südamlikumas saates "Oled jätnud jälje". 

Tihti on nii, et just siis, kui me arvame et oleme murdumatud, haarab elu tormituul meid enda haardesse ja me murdume. Me sirutame käe, et keegi meid aitaks ja ime juhtub. Me tõuseme, sest keegi annab meile selleks uue impulsi. "Ta on kogu aeg minusse uskunud," ütleb üks noor naine. „ Ma olen talle tänulik, sest ta ei andnud alla.“ — just sellised tänuavaldused saatesse jõuavadki.

"Kui emadepäeva saade oli ära ja ma tegin üleskutse, siis tuli palju vihjeid, kus inimesed tahtsid lihtsalt tänada neid inimesi, kellega on oldud aastaid koos, kuid kellele ei ole lihtsalt olnud aega või julgust aitäh öelda, tänada selle eest, et see inimene on olnud tema kõrval," jutustab saate autor Carmen Pritson-Tamme. "Need lood, mis meieni jõudsid, olid imelised ja  südantsoojendavad. Kui andsime inimestele võimaluse kedagi tänada, siis see oli meeliülendav, kuidas inimesed tulid sellega kaasa. Nagu pimedast metsast hakkasid välja tulema avatud südamega inimesed, kes ütlesid: "Jah, ma olen nüüd valmis tänama, sest tean, et see läheb kellelegi korda.""

Carmen Pritson-Tamme südamlikud tänulood Kanal2s Foto: Kalev Lilleorg

Carmen Pritson-Tamme sõnul valiti välja lood, mis väärivad jagamist. Enda lugu räägivad inimesed on kindlasti ka ise kummardust väärt. "Kui tegin nende inimestega intervjuud ja nad pidid tänama hakkama, siis iga kord, kui ma intervjuu lõpetasin, siis tekkis küsimus: aga sina väärid ju inimesena ka tunnustust — tõeliselt suured on need inimesed, kes oskavad tänada. See on inspireeriv, julgustav, südamlik, inimlik saade, mida võiks vaadata kogu perega!" lisab ta.

Vaata videot!