Mark Zuckerberg ja Priscilla ChanFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
8. august 2017, 20:46

Suurärimees Mark Zuckerberg paljastas hea suhte saladuse (7)

Facebookikuningas Mark Zuckerberg kohtus oma abikaasa Priscilla Chaniga 14 aastat tagasi, Harvardi ülikoolis õppides. Nad abiellusid 2012. aastal ning neil sündis 2015. aastal tütar. Zuckerbergi sõnul on hea suhte aluseks teineteisele aja leidmine.

Tänapäeva kiires maailmas ei kipu suhted ja abielud püsima. Facebooki tegevdirektor Mark Zuckerberg paljastas aga enda pikaajalise ja hea suhte saladuse kõnes, mille andis Harvardis, kohas, kus ta oma naist kohtas. 

Paarikese teed ristusid, kui Zuckerberg oli just välja tulnud pilaveebilehe Facemashiga. 

“Ilma Facemashita ei oleks ma Priscillaga kohtunud ning ta on tähtsaim inimene mu elus. Seega võib öelda, et see on kõige tähtsam asi, mille ma Harvardis olnud aja jooksul ehitasin,” naljatles mees. 

Zuckerbergi ja Chani suhte aluseks pole mitte midagi rasket. Nende abielu on üpriski spetsiifiline ja numbritekeskne, nagu Harvardis käinutelt oodata võib.

Kui nad ülikoolis olles käima hakkasid, nõudis Chan, et nad koostaks “suhtelepingu”, mille järgi pidi paarike minimaalset sada minutit nädalast kahekesi koos olema, muuhulgas käima ühel kohtingul. Paarike hoiab neist reeglitest kinni siiani.

Muidugi võib selliste reeglite kehtestamine tunduda üleliigne ja ebavajalik, kuid siiski, tasub hea suhte säilitamiseks teatud reegleid ja rituaale järgida. Zuckerberg ja Chan on sellise toimimisviisi suurepäraseks näiteks. 

Paar abiellus salajases pulmas 2012. aastal, peaaegu kümme aastat hiljem pärast esmakohtumist. Nende esimene laps, tütar Max sündis 2015. aastal ning selle aasta alguses andsid nad teada, et on ka teise lapse ootel. 

Ilmselgelt teevad need kaks midagi õigesti ning seetõttu ei ole halb mõte neist eeskuju võtta.