Chris Pratt, Anna Faris Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
8. august 2017, 18:39

ASI SELGE: Chris Pratt ja Anna Faris läksid lahku, kuna neil olid oma pere tuleviku osas erinevad plaanid

Eile kirjutasime, et kaheksa aastat abielus olnud näitlejapaar Anna Faris ja Chris Pratt teatasid suhtlusvõrgustikus lahutusest. Põhjust selleks nad välja ei toonud, kuid nüüd on selgunud, et neil olid tuleviku suhtes lihtsalt erinevad plaanid.

Fännid olid šokeeritud, kuuldes, et tõelise armastuse kehastuseks olnud Faris ja Pratt on otsustanud lahku minna. Paljud spekuleerisid, et ehk on põhjus selles, et Pratt ja Jennifer Lawrence filmi “Passengers” võtteplatsil liialt lähedaseks said.

Kuid tegelikkuses pole lahutuse taga üldsegi mitte Pratti väidetav afäär Lawrence’iga. Põhjus peitub hoopiski erinevates vaadetes nende perekonna tulevikule. Faris tahtvat seda, et pere oleks koos igapäevaselt, lisaks tahtis naine saada veel lapsi ning elama jääda Los Angelesse.

Kuid Pratti karjäär on praegu tõusuteel, Hollywoodi kompu on heade rollide tõttu aina enam kodust eemal viibinud. Pratt ei olevat soovinud ka rohkem lapsi saada, kuna ta ei suuda lihtsalt kohustusega pere ees ja karjääriga korraga toime tulla. Muuhulgas ei saa mees ka ühe koha peale püsima jääda, kuna peab erinevates kohtades filmivõtetel mitmeid kuid viibima.

Lahutuse taga võib olla muidugi veel põhjuseid, kuid erinevused pereplaanide osas tundub olevat nende abielu kirstunaelaks.

Õnneks saab paar hästi läbi ning koos kasvatakse edasi poega Jacki.