Foto: facebook.com/gerligrand
Inimesed
7. august 2017, 12:41

PALJU ÕNNE! Erika Salumäe tütar sai täisealiseks! (38)

Gerli Grand Uustalu jagab Facebookis fotosid sellest, et olümpiavõitja Erika Salumäe tütar Sirli, kes kasutab nime Shanti Grand Uustalu, on lõpuks täisealiseks saanud.

Grand Uustalude pere, kes muidu resideerub Hispaanias, veedab praegu aega kodumaal Eestis. Lisaks puhkuse nautimisele tähistatakse ka Shanti sünnipäeva. Ta sai 4. augustil sai täisealiseks. Neiule sooviti tordi asemel arbuusiviilakaga, millele sätitud tordivulkaanid ning loomulikult küünlad, numbriga 18. 

Mäletatavasti saime möödunud aastal pea terve aasta jooksul kaasa elada Grand Uustalude perekonna tegemistele, kui perepoeg Gowri Grand abiellus Erika Salumäe tütre Sirliga, kellega nad ka ühist last ootasid. Möödunud aasta viimasel päeval sündis Sirlil, kes kasutab nüüd nime Shanti, ja Gowril Taimaal tütar Neytiri.

Kuigi mullu juulis ilmus Kroonikas suur lugu Shanti ja Gowri pulmadest, selgus, et Erika Salumäe ei andnud tütrele abiellumiseks luba ja nii ei ole noored tegelikult ametlikult abielus. Nüüd on neil aga võimalus seda teha, sest Shanti on täisealine.

Erika Salumäe jagab Facebookis pilti, mille kirjelduses annab teada, et temagi on Eesti poole teel. Kas ta tuleb siia tütre sünnipäeva tähistama?

Palju õnne sünnipäevaks Õhtulehe poolt!