Aaron CarterFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
7. august 2017, 10:17

Hollywoodi pahapoiss Aaron Carter tunnistas, et on biseksuaalne (11)

Hiljuti purjus peaga roolis vahele jäänud lapstäht ja Hollywoodi pahapoisina tuntud Aaron Carter tunnistas emotsionaalses kirjas, et on biseksuaalne.

Laupäeva õhtul postitas mees Twitterisse pika ja südamliku kirja, kus tunnistab, et oli 13-aastane, kui sai aru, et talle meeldivad nii poisid kui tüdrukud.

„Alustuseks tahaks ma öelda, et ma armastan iga oma fänni. Kuid on midagi, mida ma tahaks öelda ja ma tunnen, et see on tähtis nii mulle kui mu identiteedile ja ma olen selle raskust oma hingel kandnud pea pool oma elust.

Ma ei tunne seetõttu häbi, tegu on lihtsalt koormaga, mida ma olen endas pikka aega hoidnud ja millest ma tahaks lahti lasta. Ma kasvasin üles meelelahutustööstuses ning ma olin 13-aastane, kui mulle hakkasid meeldima nii poisid kui tüdrukud. Aastad läksid mööda, mil ma sellele mõtlesin, aga alles 17-aastaselt, pärast mõnda suhet tüdrukutega, oli mul kogemus meesterahvaga, kes mulle meeldis ja kellega koos ma töötasin ja üles kasvasin,“ selgitas Carter Twitterisse postitatud kirjas.

Carteril, kes sai staariks juba noores eas, on olnud viimastel aastatel raskusi. Alles juulis arreteeriti ta purjus peaga autojuhtimise ja kanepi omamise eest.

Lisaks on Carter perest võõrandunud ja hüljanud mitu oma head sõpra.