Saund

BLACK VELVET 20

Lauri Liiv: „Olin veendunud, et keegi ei tule enam Black Velvetit kuulama!“ (4)

LISA KOMMENTAAR

noh6. august 2017, 02:23
Muidu vahva artikkel, aga lugu 17 ei ole mulle kunagi meeldinud, bänd meeldib, aga see lugu mitte.Kuidagi liiga naiivne minujaoks.Minuarust kõvasti paremad lood on velveteen,jennifer,soolo.
aga6. august 2017, 01:41
Lauri ära aja patujuttu,minu 6aastased teavad teie laule,olete sama lahedad ja rahvas mäletab teid, ka uued põlvkonnad hakkavad laulma teie laule,edu olge tublid.
Arvos5. august 2017, 23:19
Ole nüüd ikka Lauri! Millest nii madal enesehinnang? Black Velvet on superhea band. Ilmselgelt o n esitatav looming nii hea, et toob publiku kohale. Muud fenomeni polegi.
tiptap5. august 2017, 13:52
pean teid tänama ja tunnistan et eesti ainuke bänd tollal kes laulis nii maakatele kui suurtel kontserditel täiesti siiralt st et kunagi käisin teid vaatamas Intsikurmus smilers tundus siis nii et ,, ah laulame ära ,, stiilis samuti teised kes olid tollal Suur jalutuskäik esinejad Kuid Black Velvet teistega körvutades oli pea jagu yle puhas rööm ja ainukesed kelle laulmisel on puhas heli muid kuulates tundub nagu teeeksid viimaseid hingetömbeid kole öhuvedamise suhin jääb lauludes körvu kui hingeldavad ja ainukesed olite siis seal kes polnud stiilis ah teeme kuidagi ära , meile makstakse nagunii Aitähh olete siiani lemmikud ja kuulan ikka ja ikka veel , mitte ei tydine aitähh