Fashion Showcase`i organisaatorid Jelena Malis ning Anastassia Balak ühendavad omavahel kõrgmoe etendused ning peoõhtud.Foto: Jana Sorokina
Inimesed
4. august 2017, 08:44

PILDIGALERII | Summer Fashion Showcase näitas Schlössle Hotelli terrassil selle suve kuumimaid moetrende (10)

Juba kolmandat korda toimus hooajaline üritus, mis sai tuule tiibadesse übermoodsast projektist nimega Fashion Showcase. Projekt kujutab endast hooajalisi üritusteseeriaid. Need toimuvad Tallinnas ja osalevad nii Eesti kui ka välismaa disainerid, ilusalongide, butiikide ning peenemate showroom`ide esindajad. 

Fashion Showcase`i organisaatorid Jelena Malis ning Anastassia Balak panid kokkul kõrgmoeetendused ning peoõhtu. Külalistel oli võimalus nautida viimaseid moeröögatusi nii Eesti kui välismaa disaineritelt ning lõõgastuda meeldivas atmosfääris.

Fashion Showcase`i organisaatorid Jelena Malis ning Anastassia Balak ühendavad omavahel kõrgmoe etendused ning peoõhtud. Foto: Jana Sorokina

Esimene Summer Fashion Showcase toimus Schlössle Hotelli terrassil, kus rikkaliku õhtusöögi eest hookitses peakokk Timofei Monahhov. Ürituse raames esitleti värskeid moekollektsioone eesti disaineritelt AB Fashion Design, Zhuk ja L-ENAMEL. Gallery Fashion Showroom näitas erinevate Itaalia brändide moekaid kollektsioone.

Ürituse pärliks olid karismaatiline LED-saksofonist Henri Aruküla ning Viru varietee tantsutrupp. Üritusele kogunes suur hulk värvikaid külalisi. Õhtujuht oli stilist Anatoli Ein.

Vaata selle suve kuumimat moegaleriid!

Summer Fashion Showcase from Ilaria Eher on Vimeo.