Foto: Shutterstock
Tele
3. august 2017, 13:48

Miks teler ei näita Kanal 2 ja TV3?

Alates 1. augustist ei saa tavalise koduantenniga teleriga vaadata ei Kanal 2 ega TV3, sest nad lahkusid vabalevist. Selleks, et oma lemmiksaateid ja -sarju edasi vaadata, tuleb valida mõni tasuline teleteenusepakkuja. Siiski saab mõnda aega vaadata lemmikkanaleid tasuta, kui valite Viasati teleteenuse, kus on hea valik meelelahutuskanaleid ja väga hea pildikvaliteet.

Parim pildikvaliteet ja reklaamivabad kanalid

Viimase aja klientide lemmikuks osutunud Viasati hõbepaketi tellija saab lisaks Kanal 2,  TV3 ja täna vabalevis nähtavatele telekanalitele laia valiku meelelahutuskanaleid alates tõsielu- ja uudistekanalitest laste- ja spordikanaliteni välja - kokku üle 30 telekanali vaid 9,99 euro eest kuus. Iga soovija saab muidugi põhipaketile lisaks valida juurde lisakanaleid või -teenuseid (vt lisateenuseid). Näiteks saavad spordisõbrad rahvusvahelistele mängudele ja võistlustele elada kaasa Viasat Sport Balticu vahendusel. Tegu on ainsa spordikanaliga Eestis, kus otseülekandeid kommenteerivad kohalikud spordikommentaatorid Kalev Kruus, Toomas Vara, Vallot Pukk, Rauno Pehka, Jonas Grauberg jpt.

Uus liituja 2 kuud tasuta, sõber 2 kuud tasuta, paigaldus ja liitumine samuti tasuta

Augustikuu jooksul Viasatiga liitujale on teleteenus esimesed 2 kuud tasuta (vt kampaaniatingimused). Samuti puuduvad nii paigaldus- kui liitumistasu. Kui oled juba Viasati klient, teleteenusega rahul ja tead kedagi oma lähikonnast, kes soovib liituda, siis saad ise ja saab Sinu liitunud sõber nautida teleteenust 2 kuud tasuta.

Viasat levib nii linnas kui maakodus

Viasati digiTV telepilt jõuab ühtse kvaliteediga nii Alutaguse metsadesse, väikesaartele kui Lõuna-Eesti kuplite vahele. Sobiva koha satelliitantenni paigaldamiseks aitavad välja selgitada meie tehnikud, kes tulevad kliendi juurde kohale. Mingit lisatasu see ei nõua.

Toome Sinuni kvaliteetse 4G interneti

Viasat pakub oma klientidele kahte 4G internetilahendust: 4G mobiilne internet koos ruuteriga, mis võimaldab internetti jagada üle kogu maja (wifi) või 4G modemiga - ühendades aga mälupulgasuuruse modemi arvutiga, on võimalik kasutada mobiilset 4G internetti kõikjal üle Eesti (vt interneti kohta).

Tehnik paigaldab seadmed ja õpetab neid kasutama

Viasatiga liitumine on lihtne, kiire ja mugav. Satelliitantenni paigaldab tehnik, kes seadistab ka digiboksi, ühendab selle teleriga ning kontrollib, kas kõik ikka töötab nii nagu peab. Lisaks näitab ja õpetab, kuidas uusi seadmeid kasutada. See kõik on kliendi jaoks tasuta.

Küsi pakkumist ja liitu meiega juba täna ja vaata armastatud telekanaleid edasi

Pakkumist saad küsida SIIT!

Sõbrasoovitused saada aadressile: [email protected].

Pakkumist saab küsida ka telefonilt 6 989 000 või läbi kodulehe vestlusakna.