Inimesed

Vaata põnevat otsesaadet neljapäeviti kell 18 Õhtulehe veebis ja Facebookis!

"Tere, teile on Telegram!" Külalisteks on konstellatsioonide spetsialistid Maire Taska ja Kalmer Kase (6)

LISA KOMMENTAAR

Marie5. august 2017, 17:17
Konsteallatsioon on üks võimas tehnika, minu sõbranna päästis oma elu. Sellest ajast käin seal tihti osalemas, Hea on tunda, et minu lihtne kohalolu aitab inimestel elule tagasi saada.
Usun, et kunagi ka Eesti selle ametlikult kasutusele võtab. Mitmes riigis ja paljudes erakoolides euroopas on algklaaside õpetajatel juba kohustuslik konstellatsiooni tunda, et lahendada laste probleeme inimlikult. See lõpetab täielikult koolikiusamise.
5. august 2017, 22:26
Jääk Aru2. august 2017, 23:26
ÕL kolm stammteemat: anaalseks, Orgu ja kettamaailm. Aga tegelikult võiks need teemad ikka Telegrammile jätta - milleks dubleerida.
2. august 2017, 21:46
Üks juht tahtis hirmsasti ühest töötajast lahti saada ja vedas terve osakonna mingi sarnase konstellatsiooni spetsialisti juurde, kus hakati klotsidega mängima ning joosti käe alt kinni ümber laua. "Spetsialist" soovitas juhil ühe töötaja lahti lasta. Kuid kuna töötaja töötulemuste vastu polnud mingeid pretensioone, ei saanud juht teda mitte kuidagi lahti kangutada. Läks paar aastakest ja firma omanik laskis hoopis sellise alljuhi lahti. See töötaja aga töötab omaniku firmas siiani edasi. Konstellatsioon...
Juulius2. august 2017, 20:05
Tänu uuele loovjuhile on ajaleht muutunud väga anulikuks. Mismoodi? Ainult seks, suhted ja toidud. Varem oli ajalehel teine nägu, teised teemad ja jutud. Kindlasti on see väga tänapäevane ja vajalik uute lugejate juurde võitmiseks.
Ütlen ausalt ,et paberlehte ma enam ei telli, kuid tänu perepaketile on mul juurdepääs lehtedele internetis.
Muidugi võiksin jätta lugemata ja ei peaks ka siin irisema, kuid mind huvitab selline asi_ kuidas on viimasel ajal lehel läinud, kas tiraaz on kasvanud, mida arvatakse üldse.
caff3. august 2017, 12:31
Mida sa internetis tiraazhi all silmas pead? Paberlehes seda plära ei ole, paistab, et kuskil on neil seal mingi piir... :-) paberi peal ei saadeta isegi telegrammi enam...