Brooklyn BeckhamFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
2. august 2017, 14:52

David Beckhami poeg kurdab, et kuulsus on raske olla: "Ma ei saa teha seda, mida enamik 18-aastaseid teevad." (2)

David Beckhami ja Victoria Beckhami poeg Brooklyn Beckham kurdab, et tuntusel on nii häid kui halbasid külgi. Hiljuti täisealiseks saanud nooruk tunnistab, et rambivalguse käes üles kasvada ei ole mingi meelakkumine ning ta ei saa teha seda, mida enamus temavanuseid teevad – näiteks väljas pidu panna.

"Ma tunnen, et tuntusel on nii häid kui halbu külgi. Ma tunnen, et mul on võimalusi, mida enamusel minuealistel ei ole. Kuid ma ei saa teha seda, mida enamik 18-aastaseid noori. Ma ei saa näiteks pidevalt minna välja pidutsema. Ma pean varakult tõusma ja tööd tegema," rääkis fotograafina töötav Brooklyn.

Juba väiksena tundis Brooklyn survet käia oma isa jälgedes ja saada jalgpalluriks, kui nüüd ta teab, et ta tegeleb palju parema meelega oma fotograafikarjääriga.

"Ma tundsin end survestatuna. Iga kord, kui ma vea tegin, vaatas mind keegi ja mõtles, et "issand jumal, ta tegi vea." Ma siiani naudin jalgpalli ja vaatan seda oma isaga pidevalt. Aga ma lihtsalt tahtsin minna omaenda suunas…," rääkis ta suhtest jalgpalliga.

Brooklyn ja David Beckham lõid kaasa heategevuse jaoks korraldatud jalgpallimatšil. Foto: Reuters / Scanpix

Brooklyn on kolimas augustis neljaks aastaks New Yorki, et fotograafiat õppida.

"Ma olen väga põnevil. Fotograafia on see, mida ma väga teha tahan. Ma armastan piltide tegemist. Seega, see ongi minu jaoks," rääkis noormees.

Kusjuures andis Beckhamite võsuke hiljuti välja ka raamatu, pealkirjaga "What I See". Noormehe sõnul oli raamatu koostamine väga pikk ja vaevarikas protsess. Raamat räägib noormehe kirgedest, huumorist ja ka pereelust.

Brooklyn on varasemalt tunnistanud, et ta mõistis alles 13-aastaselt, et ta vanemad on kuulsad. Kuid õnneks on ta õppinud rambivalguses elamisega toime tulema ning kuulsus teda enam niivõrd ei häirigi.

"Paljud tuntud noored tunnevad avalikkuse ees olles survet, aga ma olen sellega üles kasvanud. Ma arvan, et tuntuna üles kasvamine ei ole mind väga palju mõjutanud. Ma olen sellega lihtsalt ära harjunud. Muidugi pidin teismelisena olema palju valvsam," selgitas ta.