Foto: Arno Saar
Inimesed
1. august 2017, 14:48

VEIDER HUUMORISOON? Kati Toots teatas pühapäeval kihlusest, täna aga ütleb, et pulma ei ole ega tule! (105)

Alles pühapäeval õhkas seltskonnadaam Kati Toots, et tema kallim Mati Sirkel on talle abieluettepaneku teinud. Täna aga väidab naine, et pulmi ei ole ega tule.

Oma 36. sünnipäeval sai Kati romantilise üllatuse osaliseks – kallim Mati Sirkel (46) kinkis talle lopsaka kimbu valgeid roose ja keskmisest lilleõiest turritas välja briljantidega kihlasõrmus. Naine postitas roosisülemist ka sotsiaalmeediasse foto ja kinnitas Elu24 toimetusele lausega "Elu on ilus ja ootamatu!", et võttis abieluettepaneku vastu.

Täna väidab naine Elu24 veergudel aga, et tegu oli „tüdrukute naljaga“ ning mingit pulma ei ole ega tule. Samuti on Kati sotsiaalmeediast kustutanud kõik kõnealused pildid. Kas tõesti hirmutas Kati peigmehe kihluse avalikuks tulekuga ummisjalu minema põgenema või tegi naine hoopis halva nalja, et tähelepanu saada? Vastust sellele küsimusele teab vaid Kati, kes mitme päeva jooksul Õhtulehele tabamatuks jäänud on, ise. 

Kati ja Mati armuõnne tõi tänavu maikuus päevavalgele Kroonika. Ajakiri kuulutas, et tumedapäine kaunitar on leidnud endale tursket kasvu silmarõõmu Mati Sirkeli. Tegemist on kangaärimehega, kellele kuulub ettevõte Sirkel Fabrics OÜ, mis tegeleb kangaste, kodutekstiili ja õmblustarvete hulgimüügiga.

Möödunud aasta algul avaldas Buduaar loo sellest, et Kati Toots on oma toonase kallima, ettevõtja Priiduga, suhtes edasi liikunud ning mees on tema sõrme libistanud kihlasõrmuse. Oktoobris laekus Õhtulehele aga vihje, et Kati ja Priit on lahku läinud. Kati olla allika sõnul Facebookis avaldanud ka vaid sõpradele mõeldud lahkuminekule viitava postituse, kuid selle mõni aeg hiljem eemaldanud. Õhtulehe pöördumisele vastas Kati, et ei kommenteeri teemat, sest ei soovi seda avalikkusega jagada.

Kati oli 11 aastat paar ärimees Jaan Tootsiga, kellega neil on ühine tütar. Paarilt uuriti pidevalt, millal nad ükskord abieluranda sõuavad, kuid Jaanilt ei tulnud ka abieluettepanekut. Oma seaduslikust naisest Kersti Tootsistki lahutas Jaan alles siis, kui nende tee Katiga juba otsakorral oli. Tänavu mais abiellus Jaan Toots ettevõtja Eve Kirsiga ning nende peres kasvab ka ühine laps, Kati on selle aja jooksul aga kihlusemerel purjetanud. Või kas ikka on?