Onu BellaFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
1. august 2017, 04:00

Onu Bella saatis oma raamatu Quentin Tarantinole (6)

„Ameerika Ühendriikidesse oleks väga vaja saata saadetis Quentin Tarantinole, soovitavalt maksikirja võtmes,“ kõnetas Onu Bella eile postkontori teenindajat.
Onu Bella postkontoris Foto: Stanislav Moškov

Teenindaja oli lahke ja võttis Onu Bella kaheosalise raamatu „Tappa prostatavähk“ koos kaaskirjaga rõõmuga vastu. Onu Bella sai: kirjutada ümbrikule postitaja nime ja aadressi (valele kohale); kleepida adressaadi koordinaadid (õigele kohale); ning enda kätte kassaaparaadist prinditud tšeki, millel leiduv unikaalne kood lubab paki teekonda jälgida.

Onu Bella saadetis Tarantinole Foto: Stanislav Moškov

Enda loomingust inspireeritud ja „Kill Billi“ duubel-DVD ümbrist matkiva taiese kätte saanud Tarantino peab veel läbi lugema kirja:

„Hea härra Tarantino,

Ma loodan, et see kiri jõuab kohale siis, kui Teil on hea meeleolu ja tervis. Selle kirjaga koos leiate minu autobiograafilise ilukirjandusliku romaani „Tappa prostatavähk“. See on kirjutatud eesti keeles, mistõttu ei saa Te seda kahjuks lugeda. Aga tahtsin Teile lihtsalt teada anda, et see sisaldab arvukaid austusavaldusi Teie filmidele. Ernest Hemingway on kord kirjutanud: igas maailma sadamas võib kohata vähemalt kahte eestlast. Loodetavasti ristub Teie tee tulevikus mõne eestlasega, kes võiks selle raamatu Teile ära tõlkida.

Seniks jään Teie sõbraks.

Austusega,

Igor Maasik (Onu Bella)"

Kiri Tarantinole Foto: Stanislav Moškov