Bravuuritar Anu Saagim, ilutoimetaja Reet Härmat ja kuulsate ja ilusate toitumisnõustaja Vivika Oolo paljastasid oma igahommikused ilurituaalid.Video: Etlend Štaub
Inimesed
2. august 2017, 14:39

50 NIPPI | KÄHKU ILUSAKS: staaride kiivalt varjatud ilunipid (10)

Kuulsatel naistel näikse olevat imelised  ja kiivalt varjatud  ilunipid, millest ülejäänud maailm võib vaid und näha. Väidetavalt kasutab superstaar Madonna platsentat nii sees- kui välispidiselt. Sama tegevat ka näitleja Tom Cruise. Näitlejanna Demi Moore olla verd imevate kaanide usku, mis puhastavat keha mürkainetest.

Näitlejannad Gwyneth Paltrow, Katie Holmes ja Debra Messing pooldavad aga „lihaseid šokeerivat“ sünteetilist maomürgi baasil valmistatud toodet nimega Syn-ake. Näitlejannade sõnul on see hetkel kõige moodsam alternatiiv Botoxile. 

Victoria ja David Beckham pidavat mõlemad käima regulaarselt näohoolitsuses, milles kasutatakse ööbiku väljaheidet, riisikliisid ja vett. Selle iluhoolduse juured pärinevat Jaapanist. Kindlasti olete kuulnud ka kalapediküürist, kus sul tuleb jalad pista kaladega täidetud veevanni ja lõõgastuda, kuniks nemad su jalgadelt surnud nahka söövad. Värske hingeõhu saavutamiseks soovitavad Hollywoodi staarid aga loputada suud viina-sidruni-kaneeli kokteiliga.

Meie kohalikelgi staaridel on välja kujunenud omad ilunipid. Kes hõõrub end saunas kohvi ja meeseguga, kes käib igal hommikul külmas merevees suplemas, kes valgendab hambaid söe- ja söögisooda seguga, kes võtab regulaarselt mudavanne või niisutab nahka sheavõiga.

Bravuuritar Anu Saagim, ilutoimetaja Reet Härmat ja kuulsate ja ilusate toitumisnõustaja Vivika Oolo paljastasid oma igapäevased ilurituaalid. Uskuda või mitte, vaadake kauniatre ja otsustage ise!

Vaata meeleolukat videot!