Nicole KidmanFoto: Reuters / Scanpix
Tele
31. juuli 2017, 12:52

Nicole Kidman: häid rolle leiab nüüd televisioonist

Hinnatud näitlejanna Nicole Kidman on viimasel ajal hakanud kaasa lööma aina enam teleseriaalides, kuna tema arvates pakub televisioon paremaid rolle kui filmitööstus.

Kidman lõi viimati kaasa väga edukaks saanud seriaalis “Big Little Lies”, kus mängis koos selliste staaridega nagu Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgård jne.

Nicole Kidman seriaalis "Big Little Lies" Foto: Reuters / Scanpix

Nüüd sai naine rolli seriaalis “Top of the Lake", mille üle ta väga õnnelik on. 

“Ma ei tea, kuidas see juhtus, sest see ei olnud läbi mõeldud - see (roll) anti lihtsalt mulle. Ma kummardan ja olen väga õnnelik,” rääkis ta.

Kidmani sõnul on ta televisiooni tulemise üle õnnelik ka seetõttu, et just tele on koht, kus häid rolle praegu saada on. Lisaks arvestab televisioon Kidmani sõnul palju rohkem naistega kui filmitööstus.

“Mulle nii meeldib, et kahes seriaalis, milles viimati kaasa lõin, olen olnud esirinnas koos naistega. Kas midagi on muutumas? Ma tean, et ma ei istu tipus koos meestega. See tähendab, et rollid on siin, televisioonis ning see on väga põnev,” rääkis näitlejanna.

Lisaks Kidmanile on aina rohkem televisioonist hakanud vaimustuma ka Naomi Watts, kelle sõnul on tele paljutõotav meedium, kus töötada. 

Naomi Watts Foto: Vidapress

“See on kindlasti tugev liikumine ja toimumas on muutus. Eriti naiste jaoks, kuna tele on suurepärane koht lugude jutustamiseks,” sõnas Watts.