Chester Bennington (1976 - 2017)Foto: REUTERS
Inimesed
31. juuli 2017, 11:30

Linkin Parki laulja saadeti viimsele teele (1)

20. juulil surnuna leitud Linkin Parki rokkar Chester Bennington saadeti eile lähedaste, sõprade ja kolleegide ringis viimsele teele.

TMZ.comi teatel jättis 41aastasena endalt elu võtnud lauljaga jumalaga sadu inimesi. Matuseteenistus leidis aset pühapäeval South Coast Botanic Gardeni botaanikaaias Chesteri kodukandis Californias Palo Verdeses. Vabaõhuteenistuseks oli püsti pandud ka lava, kus kolleegid armastatud rokkarile muusikalisi järelehüüdeid esitasid.

Aastaid depressiooni ja meelemürgisõltuvusega võidelnud Chester Bennington jättis endast maha abikaasa Talinda ning kokku kuus last: Jamie (21), Isaiah’ (19), Draveni (15), Tyler Lee (11) ning seitsmeaastased kaksikud Lily ja Lila.

Lesk kirjutas oma avalduses, et kaotas oma hingesugulase ning lapsed oma kangelase – issi. “Meil oli muinasjutuline elu ja nüüd on sellest saanud mingi haiglane Shakespeare’i stiilis tragöödia. Kuidas edasi elada? Kuidas oma purunenud hinge kilde kokku korjata? Ainus vastus, mida tean, on kasvatada meie lapsukesi iga grammiga mulle järele jäänud armastusest.”

Talinda nimetab Chesterit eredaks ja armastavaks hingeks, kel oli inglihääl. “Ja nüüd on ta valust prii ning laulab oma laule meie kõigi südames.”