Gordon RamsayFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
31. juuli 2017, 11:13

MIS JUHTUS? Tuntud telekokk Gordon Ramsay ei näe uuel Instagrami pildil üldse enda moodi välja! (3)

“Meisterkokast” tuntud vägeva suuvärgiga kokk Gordon Ramsay postitas hiljuti Instagrami pildi, millel ta aga üldsegi enda moodi välja ei näe. Seetõttu hakkasid inimesed mehe tervise pärast muretsema.

Pildil poseerib staarkokk UFC-vööga, nähes välja temale mitteomaselt paistes ja punane.

 

#ufc214 here we go !!

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

50-aastase koka Instagrami jälgijad märkasid koheselt mehe veidrat välimust.

“Jeesus Kristus. Su nägu näeb välja nagu seda oleks sidruni ja tüümianiga ahjus kaks ja pool tundi küpsetatud,” kommenteeris üks Instagrami kasutajatest.

Teine arvas, et ehk on mesilane meest näost nõelanud. “Midagi on siin tõsiselt viltu,” kommenteeriti pildi all.

Ramsay on varasemalt tunnistanud, et on käinud oma välimuse parandamiseks ka noa all. Ta otsus tuli sellest, et ta ärkas ühel hommikul üles ja ta tütar üritas ta kortsude vahele münte toppida.

USAs töötamise ajal küsis üks grimeerija kokalt, kas ta on autoõnnetusse sattunud. See oli viimane piisk karikasse ning mees otsustas oma näoga midagi ette võtta. Niisiis lasi ta kortsude vähendamiseks teha laserravi.

Kuigi mees lubas, et rohkem ta plastilise kirurgiaga tegemist ei tee, arvasid mõned Ramsay fännid ka veidra Instagrami pildi all, et ehk on mees taas end lõigata lasknud.

"Mis su näoga juhtus? Palun lõpeta Botoxi süstimine! Me armastame sind just nii, nagu sa oled. Mulle meeldivad su kortsud!" kommenteeris üks Instagrami kasutaja.