Ronn MossFoto: Vidapress
Saund
31. juuli 2017, 09:38

"Vaprate ja ilusate" staar Ronn Moss annab detsembris Tallinnas kontserdi (8)

5. detsembril esineb esmakordselt Baltikumis Nordea Kontserdimajas enneolematu kontserdiga Ronn Moss, kes on tuntud aastakümneid teleekraanidel püsinud hittsarjast "Vaprad ja ilusad" tegelaskuju Ridge Forresteri ning ansambli Player liikmena.

Ronn Moss alustas muusikukarjääriga 11-aastaselt, õppides selgeks trummimängu, kitarri ja basskitarri. Tema bändi Playeri hittlugu "Baby Come Back" saavutas seitsmekümnendate lõpus esipositsiooni mitmetes USA edetabelites ning andis hoo sisse bändi edasisele edule.

Player on tegutsemisaastate jooksul andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. 2000. aastal andis Ronn Moss välja oma esimese sooloalbumi "I’mYour Man", mis osutus väga populaarseks. 2005. aastal ilmus teine album "Uncovered", mis sisaldas ka hittlugu "It’s All About You".

Ainsal kontserdil Balti riikides saab kuulda nii Playeri kui ka Ronn Mossi laule. Esitusele tulevad sellised hitid nagu "Baby Come Back", "This Time I'm In It for Love" ja "I’m Your Man".

Piletimüük algab 8. augustil kl 10.00. Pileteid saab soetada Piletilevist ja OnlinePiletist.