Kuldne Plaat 2017 - Kalle SeppFoto: Robin Roots
Inimesed
28. juuli 2017, 22:24

11.-13. augustini toimub Käsmus kümnes põhjamaise muusika festival Viru Folk

VIDEOD | Kas teadsid millised Kalle Sepa lugusid kuulab Eesti rahvas kõige meelsamini? (7)

11.-13. augustini toimub põhjarannikul Käsmus kümnes põhjamaise muusika festival Viru Folk, mis seekord tähistab Soome sajandat juubelit.

Folgiüritus saigi idee põhjanaabrite juurest ning tänavu on seal esinejaid nii Eestist, Soomest kui ka mitmelt poolt mujalt. Eesti muusikat esindab kümnendal Viru Folgil meie folkmuusika raskekahurvägi, sealhulgas tänavu esimese eestlasena Soome muusikaauhinnale nomineeritud Mari Kalkun koos oma ansambliga Runorun, esmakordselt koos oma bändiga festivalil esinev Mari Jürjens, oma 25. juubelit tähistavad Untsakad, esinejate nimistust leiab veel Pantokraatori, Mick Pedaja, Indigolapsed, Anguse, tänavuse noortebändi konkursi võitja The Notes`i ja paljud teised.

Üheks enimoodatud esinejaks on ka Kalle Sepp, kes võitis 2016. aastal meelelahutussaate "Su nägu kõlab tuttavalt” viienda hooaja. Reedel, 11. augustil avab ta Viru folgi, esinedes kell 16 Käsmu kirikus koos Mikk Tammepõlluga. Tuletagem eelnevalt meelde, millised Kalle Sepa lood lähevad rahvale paremini peale.

Vaata ka Kalle Sepa TOP 5 laulu Youtubes!