Marilyn KerroFoto: Robin Roots
Inimesed
27. juuli 2017, 16:21

RAHA NIMEL KÕIGEKS VALMIS? Selgeltnägija Marilyn Kerro müüb lastele valmistatud voodoo-nukke (75)

Eesti juurtega nõid Marilyn Kerro paiskas müüki nüüd ka spetsiaalselt lastele valmistatud voodoo-nukud. Kui täiskasvanutele mõeldud nukud tähistavad konkreetselt midagi olulist – raha, tervist või armastust, jääb arusaamatuks, miks peaks väiksel lapsel nukku vaja minema. 

Lastenukud maksavad 150 eurot, täiskasvanutele mõeldud nõiduslikud puped aga on märksa kallimad: nende hind on koguni 350 eurot.

Marilyn Kerro kirjutab nukkude kohta oma kodulehel nii:

"Maagia ja maagiline maailm, siin see asub. Ära karda, kuid suhtu sellesse maailma ja nukku austuse ja lugupidamisega. Igaüks neid ei vaja ega saa. Veendun selles enne ise, kui ta Sinu juurde saadan. Uudishimu ei ole õigustav ja põhjuseks, et ta Sinuni jõuaks. Vaid tõsine abivajaja Ta endaga kaasa viib...

Iga voodoo-nuku olen valmistanud käsitsi, detailse täpsusega erinevateks otstarbeteks. Nad on väga suure jõuga ja minu õpetustele mittevastav käitumine pole lubatud. Samuti pole lubatud ka kasutamine teiste mõjutamiseks, sel juhul Sa karistamata ei jää. Iga nukk saab kaasa personaalse juhendi edasiseks!"