Angelina JolieFoto: FABRICE COFFRINI
Inimesed
27. juuli 2017, 09:45

Angelina Jolie'l diagnoositi pärast lahutust Belli paralüüs (27)

Angelina Jolie räägib Vanity Fairis, kuidas lahkuminek Brad Pittist mullu tema tervisele põntsu pani.

Maailmakuulus paar kolis lahku, saateks kuulujutud Pitti vägivaldsusest oma poja Maddoxi vastu. Jolie andis mõista, et tema prioriteet on laste heaolu. Pitt on tunnistanud, et tema abielu hävitas alkohol. Ametlikult pole lahutus ikka veel jõustunud. 

“See on olnud väga raske aeg ja me alles hakkame pinnale kerkima,” rääkis kuue lapse emast näitlejanna Vanity Fairi intervjuus, lisades, et ta ei taha, et lapsed tema pärast muretseksid. “Tähtis on nutta duši all ja mitte nende ees. Nad peavad teadma, et kõik saab korda – ka siis, kui sa ise selles kindel pole.”

Staar tunnistas, et tal diagnoositi pärast lahutust kõrgvererõhk ning Belli paralüüs ehk näonärvi halvatus. “Tunnen end nüüd tegelikult hoopis rohkem naisena, sest tunnen, et langetan tarku valikuid ja sean pere esikohale ning olen oma elu ja tervise peremees. Just see teebki naise täiuslikuks,” ütleb Jolie. “Vahel seavad pereemad end viimasele kohale, kuni see lööb nende endi tervises välja.”

Olles režissöörina vändanud Netflixile filmi “First They Killed My Father”, kavatseb Angelina nüüd tööst taanduda ja tervisele keskenduda.

“Tahan vaid korralikku hommikusööki teha ja maja korras hoida. See on mu kirg.” Jolie käib oma laste palvel kokanduskursustel. “Öösel magama heites mõtlen: “Kas ma olin emana suurepärane või oli see keskpärane päev?”