Sütelkõnd Sõõrumaa sünnikodus Adilas - kohal olid ka Prooviabielu-Helen ja Kalvi-KalleFoto: Robin Roots
Inimesed
26. juuli 2017, 19:56

VIDEO | Prooviabielu-Helen: Universum on oma sõna öelnud, ma pean nõiaks hakkama! (60)

Suurärimees Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas toimus  25. juuni õhtul ainulaadne esoteeriline rituaal. Kohale olid kutsutud kuulsad nõiad ja läbi viidi väga põhjalik ja puhastav riitus - suur sütelkõnni tseremoonia koos kristallidega, mis on teadaolevalt Eestis esmakordne sündmus.

Kohale olid tulnud ka sügisel TV3 ekraanile naasvas "Eesti selgeltnägijate tuleproovis" kaasa lööv Prooviabileu-Helen koos elukaaslase Kalvi-Kallega. Kui mehele näikse kuulsuste karusellil tiirlmine juba tüütuks muutuvat, siis Helen oli jutukas ja avatud nagu alati. 

Sütelkõnd Sõõrumaa sünnikodus Adilas - kohal olid ka Prooviabielu-Helen ja Kalvi-Kalle Foto: Robin Roots

Helen: Ma olen täna siin esoteerilisel üritusel seepärast, et olen endas veel ebakindel. Ma peaksin tegelikult oma nõia võimeid veel arendama. Universum on mulle mitu korda näidanud et, ma pean oma nõidumiskunstiga edasi minema. Ma pean seda oskama!  

Vaata videost, millist sorti ennustamine õnnestub Helenil sajaprotsendiliselt!

Helen, kas sa oskad ka iseendale tulevikku ennustada? Näiteks mis saab sinust ja Kalvi-Kallest lähitulevikus? Hiljuti lahvatas meedias ju isegi jutt teievahelisest suuremast tülist.

Helen: Ma ei saa aru, kuidas sellised jutud meediasse levivad, need tekiks justkui iseenesest. Aga see ei tähenda, et ka päriselt nii oleks. Tegelikult ma ju tean, mis minust ja Kalvi-Kallest kümne aasta pärast saab, aga see on saladus.

Kalvi-Kalle: Ta ei ole seda isegi minule paljastanud.

Helen, oled ühes oma varasemas intervjuus öelnud, et oled ka suurepärane kaartide panija. Kas tulevikus võiks saada sellest suisa sinu igapäevane töö?

Helen: Ma olen selles sajaprotsendiliselt veendunud. Kusjuures sain hiljuti ka kinnitust, et sellest peabki saama minu elukutse. Need kaartidelt ennustamise oskused on olnud pikalt minu suguvõsas ja mulle on juba aastaid tagasi ennustatud, et ma hakkangi sellega tulevikus tegelema. Ise surusin selle mõtte kogu aeg tagaplaanile, aga hiljuti pandi mulle uuesti kaarte ja öeldi, et ma pean seda teed kindalsti jätkama. 

Aga kõigepealt käin taolistel üritustel nagu see täna siin. Vaatan ümberringi ja vaatan enda sisse ning kogun julgust kõigepealt. Ma kardan natukene rääkida inimestele halbadest asjadest, aga ka nendest tuleb rääkida. Nii et minust saab kindalsti väga aus nõid.

Sütelkõnd Sõõrumaa sünnikodus Adilas - kohal olid ka Prooviabielu-Helen ja Kalvi-Kalle Foto: Robin Roots