Whitney Houston koos tütrega 2011. aastal.Foto: PHIL McCARTEN
Inimesed
26. juuli 2017, 15:24

Whitney Houstoni ainsa tütre traagilisest surmast täitub täna kaks aastat (7)

Täna kaks aastat tagasi suri vaid 22aastasena Whitney Houstoni ja Bobby Browni ainus tütar Bobbi Kristina Brown.

Neiu oli leitud 31. jaanuaril 2015 oimetuna oma Atlanta kodu vannist. Teadvusele ta enam ei tulnudki ning suri sama aasta 26. juulil.

Ajalugu kordus võikal kombel: vaid kolm ja pool aastat varem oli Beverly Hillsi hotellisviidi vannist surnuna leitud Bobbi Kristina ema. 48aastase Whitney Houstoni surma põhjuseks osutus uppumine kokaiini põhjustatud infarkti tagajärjel. Bobbi Kristina lahkamisel ilmnes, et temagi oli ema kombel meelemürke pruukinud.

Ema kaotades oli tüdruk vaid 18aastane. Oma noore elu jooksul oli ta pidanud nägema nii ema kui ka isa alkoholi- ja uimastisõltuvust ning inetuid konflikte. Ema surma järel kirjutas Bobbi Kristina peretuttavale, et tunneb, nagu oleks tal süda rinnust rebitud. Tema ise oli väidetavalt hakanud narkootikume pruukima juba 14aastaselt.

Kohus: Bobbi surma põhjustas elukaaslane

Pärast ema surma šokeeris Bobbi Kristina sugulasi, teatades kihlusest oma ebaametliku kasuvenna Nick Gordoniga. Whitney oli vaesest perest pärit poisile ulualust pakkunud ning Nick ja Bobbi Kristina elasid aastaid koos nagu õde ja vend.

Bobbi Kristina sugulased süüdistavad neiu surmas just nimelt tema elukaaslast Nicki. Ka kohus otsustas, et just Gordon segas kokku uimastikokteili, mille mõjul Bobbi Kristina vannis magama jäi ja vee alla vajus. Nicki on süüdistatud ka neiu kallal vägivallatsemises ja temalt raha väljapetmises.