Robert PattinsonFoto: Reuters / Scanpix
Film
26. juuli 2017, 14:36

Kuidas siis nii? Tiinekate lemmik Robert Pattinson tunnistab, et oleks tujutsemise tõttu "Twilighti" filmidest kinga saanud! (2)

"Twilighti" ("Videvik") staar ja miljonite teismeliste tüdrukute lemmik Robert Pattinson on tuntud oma tujukuse tõttu ning filmistaar tunnistas, et just seetõttu oleks ta "Twilightist" peaaegu kinga saanud!

Mees tunnistas, et tema nägemus peategelasest Edward Cullenist ja sellest, kuidas ta oma armastatu Bellaga (Kristen Stewartiga) filmis käitub oleks talle peaaegu Edwardi rolli kaotusega lõppenud.

"Kui sa oled kellegagi suhtesse astumas ja pead tegema selle suhte eriti intensiivseks, eriti kui peaaegu puudub igasugune suhtlus ja füüsiline kontakt, muudab see kogu asja väga tõsiseks," rääkis Pattinson.

Robert Pattinson (Edward Cullen) ja Kristen Stewart (Bella Swan) filmis "Videvik" Foto: Reuters / Scanpix

"Aga sellised teismeliste suhted ju ongi. Aga kõik teised tahtsid, et Edward ja Bella oleks lihtsalt õnnelikud ja lõbutseks. Seda inimesed ju näha soovivadki," sõnas näitleja.

Seetõttu tekkisid loomingulised erinevused Pattinsoni ja ülejäänud produktsioonitiimi vahel, mistõttu pidid Roberti esindajad talle isegi helistama, et teda rohkem naeratama veenma.

"Mu agendid lendasid kohale ja ütlesid: sa pead tegema vastupidist sellele, mida sa praegu teed või sa saad täna kinga!" tunnistas ta. "Aga ma olingi vist tõepoolest liialt õnnetu, seega oli ruumi, et kompromisse teha."

Õnneks sai nägemus Edwardi karakterist Pattinsoni ja produtsentide vahel lahendatud ja tore ongi, sest kedagi teist piinatud teismelisvampiiri rollis ette küll ei kujutaks!