Sütelkõnd Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas, teiste seas väisas põnevat riitust ka Diana KlasFoto: Robin Roots
Inimesed
26. juuli 2017, 14:10

Ei või olla! Diana Klas Tartu bussis mustade jalgadega! (29)

Hiljuti om viiekümnendat juubelit tähistanud Diana Klas paiskab lämbesse suveõhtusse südamest tulevad sõnad: "Kui tahad olla õnnelik, siis ümbritse end heade inimestega."

Laulja ja näitleja Diana Klas rõõmustab, et julges seljatada taas ühe väikese hirmu ning sai pikaks ajaks ka uskumatult positiivse energialaengu. Särtsakas naine proovis esimest korda elus hõõguvatel sütel kõndimist. 

Nimelt korraldati Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas 25. juuni õhtul ainulaadne esoteeriline rituaal. Kohale olid kutsutud kuulsad nõiad ja läbi viidi väga põhjalik ja puhastav riitus - suur sütelkõnni tseremoonia koos kristallidega, mis on teadaolevalt Eestis esmakordne sündmus.

"Sütelkõnd on iidne riitus, mida on inimesed tuhandeid aastaid teinud keha energeetiliseks puhastamiseks, võimsa ühenduse loomiseks universumi energiatega. Väesambad, mis on kaunistanud esivanemate kultuskohtasid, on energiate võimendamiseks ja kõrgemate hingedega suhtlemiseks. Tseremooniate kaudu saame kogeda võimsaid energeetilisi protsesse," valgustas üks ürituse eestvedajatest, väekas naine Tereza Mängel. 

Sütelkõnd Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas, teiste seas väisas põnevat riitust ka Diana Klas Foto: Robin Roots

Diana, ütles, et teda kutsuti sellisele sündmusele esimest korda. "Esialgu olin arg ja ei tahtnud kohe kuidagi minna. Hirm oli suur ja kartsin, et lähen ainukesena osalistest, koos oma kõikide pattudega, kindlasti põlema. 

Siis aga imestasin, et pea kõik kõndisid raja läbi lausa kolm korda. See ei saa ju sel juhul nii hirmus olla! Ja järsku avastasin ka ennast esimesel, siis teisel ja juba kolmandalgi kõnnil.

Loomulikult oli valus ja põletas. Annab tänagi veel tunda. Aga jube hea on olla! Nüüd on jalad mustad ja neid ei tohi 24 tundi pesta. Mis mul üle jäi, tuligi Tartu bussi peale mustade jalgadega minna.

Lisaks tulikuumadel sütel kõndmisele sain Adilas toimunud riituselt kaasa meeletult positiivse energialaenu. Seal oli nii palju häid ja rõõmsaid inimesi koos. Nad olid päikselised, hoolivad, hoidvad. Tundsin seda terve õhtu kogu oma naha ja karvadega. Olen korduvalt öelnud, et kui tahad et elus hästi läheks, siis ümbritse end heade inimestega. Selle power`iga võib mitu kuud elada. Ootan kärsitult juba järgmist üritust!"

Sütelkõnd Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas, teiste seas väisas põnevat riitust ka Diana Klas Foto: Robin Roots
Vaata videot üritusel toimunust!