Inimesed

Urmas Sõõrumaa Adila kodus korraldati koos väekate naistega ainulaadne esoteeriline rituaal

PILDID JA VIDEO | Urmas Sõõrumaa sünnikodus toimus iidne riitus (97)

LISA KOMMENTAAR

Mann27. juuli 2017, 18:20
Vanad inimesed juba, aga käituvad lapsikult. Midagi asjalikumat pole teha!
no kui vaba raha karjub taskus27. juuli 2017, 23:43
siis mingi 45-65 euri sellise riituse eest pole ju mingi väljaminek...
http://www.taevasjamaa.ee/vaelaulud-ja-kullusesamba-loomine/
aga ummid-tommid- jms tüübid - ei sellise raha eest ostetud ja müüdud vaimsusega meelerahu ei omanda ja suuri, buddha-väärilisi tegusid ei tee.
27. juuli 2017, 17:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
tomm27. juuli 2017, 17:59
Kõige hullem on siiski hullu katse pealinnas võimu juurde saada.
aga kes meist on patuta27. juuli 2017, 02:31
vast ainult see kõige parem ja usklikum ning truum eeestlane.
sa26. juuli 2017, 19:25
Kõige idiootlikumud on poliitilised kommentaarid. Imselt on need kribatud ka poliitikute või broilerite poolt.
Edgar I isiklikult26. juuli 2017, 18:33
Las mu lakei möllab. Las vaimupuudega inimesed kogunevad tema juurde. Las EKRE saab koos Ossinovski ja Kesikutega võimule. Vot siis alles saate kaigast oma turjal tunda.
vaene reff,küll teil on ikka raske26. juuli 2017, 20:47
see on kena ,kui peate neid vanu rahvaid,kellelt sütelkündimine ja soovilindid üle võeti,vaimupuuetega kaltsakateks.
Neid ei murdnud nõukogude võim ,eks teie peate asja ette võtma.
pagan26. juuli 2017, 18:25
Aga Maardust varastati 100 000 telkareid. Tuhanded inimesed üle eesti maa valetasid oma igapäevast valetamist, sh keep smilings, paljud olid täis, õgisid ja peeretasid. Kindlasti pandi toime ka kuritegusid ja abielurikkumisi. Igaühele oma riitus, nagu näha on.
Krattide kratt26. juuli 2017, 18:20
Kõvaks riituseks nimetatud üritus ja ongi lihtsameelsed energeetilise vooliku otsa ühendatud ning toiduahel kenasti toimimas. Ronige aga jah igasugu sellistele "riitustele" ja pärast visklete nagu kalad kuivalkui teist energia välja imetakse.
uhh26. juuli 2017, 19:23
selline mõte - energia väljaimemise teema - võib olla vaimuhaiguse teema, kui seda tõepoolest sügavalt usutaks.
uhh26. juuli 2017, 20:28
mitte keegi ei saa teiselt mingit energiat imeda ega ka välja imeda. inimene saab kulutada üksnes enda energiat või TUNDA, justkui ta oleks energiast tühjaks imetud, st väsinud (aga selline tunne ei teki energia väljumisest, sh tühjaks imemisest). Kui inimene tunneb ise midagi seesugust, sis on tegemist olukorra olemuse väära tõlgendamisega, põhjus peitub selle sama inimese ainevahetuse toimimise füsioloogilistes või/ja psüühhilistes põhjustajates (mis avaldub aju ainevahetuse ajutises häirituses või on seotud juba haigusega). Teine inimene ei puutu asjasse, kuid võib avaldada üksnes kaudset mõju seisundi vallandumise tähenduses (nt depressiooni põdeva inimese seisundi ägenemisel), aga ka kaudne põhjus ei ole peamine - peamiseks on on ikka see sama inimene, kellel selline seisund tekib või kes kes sellist seisundi saabumist tunnetab. Kui teil on sageli selliseid seisundeid, siis kindlasti pöörduge perearsti või psühhiaatri poole, täiesti kindlalt saaksite abi. Ja kui te lihtsalt olete kogemata, enda rumalusest, hakanud uskuma rumalaid, siis visake see peast. Terve aju ainevahetusega inimene selliseid tundeid - totaalset ja järsku või pikemaaegset enegia kadumise tunnet - ei tunne, v.a siis, kui tarbib mingit mürgist kemikaali või nende kogumit, sisendab iseendale alateadlikult (kuna on hakanud sellist lollust uskuma), on neurootiline isiksus, põeb selgelt depressiooni, viibib pikemaaegselt pingelises ehk vastumeelses situatsioonis jms (kas iga põhjus eraldi või esinevad kogumis, tavaliselt ikkagi kogumis).
ssab võtta ja kui kergesti veel26. juuli 2017, 20:49
pole miskit probleemi, teine ainult määgib õndsalt.
Vat see on imelik,neil rituaale täidavad mujal inimesed,kes eim ole rahahaiged.
zinaida26. juuli 2017, 18:07
Minu meelest tore üritus. Mis sest halba on kui inimesed saavad ühise eesmärgi nimel kokku, tunnevad sellest rõõmu, teevad nalja ja on häpid (ei tehat ju kõlvatusi ega sajatata teiseusulisi, tuntakse end hästi). Positiivne moment võib seisneda selleski, et nii mõnelegi sealsele võib selline üritus (või üritused) saada esmaseks sädemeks, tõukeks, elule laiema mõtte otsingul või Jumala-usu vastu huvi tundmisel. Jumala teed ja inspireerimised/juhendamised on ettearvamatud, sest Jumala oma täisulikkuses ei mahu ega saa mahtuda täiel määral mitte kuhugi ega kellessegi maisesse.
kristlane26. juuli 2017, 20:11
See on ju ebajumalatalitus! Saatana teenimine!
aga eestlastel EI OLE26. juuli 2017, 21:14
vassiili igavene26. juuli 2017, 21:45
Vale! Eestlastel ei saa olla seda, kes pole eestlastele ilmutanud ja/või neile rääkinud. Soome-ugrilastel, kelle hulka kuuluvad ka päritolult etnilised eestlased, on üksnes Jumal. Semiidi hõimud ei tundnud Jumalat, sest see pole neile end kunagi ilmutanud, nii nagu eestlastele pole end mitte kunagi ilmutanud mitte keegi neist, kes on Piibli raamatute ja apokrüüfide originaalides nimetatud. Pole võimalik, et ahmed saaks olla andrus jne jne.
vassiili igavene26. juuli 2017, 22:04
välja arvatud, kui ahmed ilmutaks end eestlastele, samas kinnitades, et tema ongi see ahmed, kes end teistele ahmedina ilmutas ja nüüd eestlastele andrusena ilmutab, st et ta annab loa kasutada enda kohta nii nime ahmed kui ka nime andrus. Näiteks. Aga midagi niisugust pole mitte eales mitte kuagil juhtunud, vähemasti puuduvad meelete tajutavad ja inimmõistusele arusaadavad, mõistetavad tõendid selle kohta, et midagi taolist juhtunuks üldse kunagi juhtunud oleks. On iseeneses täiesti loogiline, et inimene ei pane Loojale nime, justkui ta ise sünnitaks Looja, Looja ise peab talle selle avaldama kooseneseilmutusega. Vastasel juhul pole asi usutav.
vassiili igavene26. juuli 2017, 23:20
Soome ugri hõimud või nende esivanemad nimetasid taevast olendit Juma'ks (erinevad variatsioonid, eestlastel Jumal, soomlastel Jumala) ja tema elukohaks taevast juba vähemalt 10 000 aasta tagasi, st mitmed tuhanded aastad enne Vana Egiptuse, Amoni (millest on tulnud ka sõna amen), atoni/isanda usu tekkimist, samuti ka aastatahandeid enne väljarännet Egiptusest. Moosest ja tema ilmutusest rääkimata. Ka semiidi hõimud on tekkinud tuhandeid aastaid hiljem soome ugri hõimudest, sh nimetatatud taevasele olendile Juma (Jumal eesti keeles) osundamisest.
vassiili igavene26. juuli 2017, 21:32
Kellegi teenimine tähendab ALATI kellelegi teenet osutama, vastavalt sellele, kuidas teenitav soovib või on tahtnud, kas siis palve või käsu korras. Kust teie teate, kas see olend, keda te kas ekslikult ette kujutate või Jumalaks peate (sest Jumal on üksnes soome-ugrilaste Jumal, mitte semiidi hõimudele rääkinu, end ilmutanu, eestlastele see end ilmutanud pole), on üldse Teilt soovinud, palunud või teid käskinud osutada temale teenet? Kusjuures, kui see teie poolt silmas peetu pole teilt antud küsimuses teenet palunud, siis teie tegevus võib olla ettekujutletava olendi ehk nn "eba...." teenimine või see on religioosse eesmärgiga huligaansus või mania grandiosa, kujutledes, justkui te osutaks sellele ettekujutletavale olendile teene. Või te tõesti arvate, et teie poolt silmas peetud olend või siis soome-ugrilaste Jumal (kelle nimi on Piiblisse pandud huligaansusest) sisaldub kogunisti Piibli kaante vahel ja selle lugemise tõttu teie mälus? Looja pisendamise eesmärgiks võib teinekord olla soov teha Looja endanäoliseks ehk siis omistada talle omadusi, mis kuuluvad üksnes inimesele. Kui inimene teenib inimest kui inimest, siis pole tegemist ebajumala teenimisega. Kas teil on teada, et nad teenisid mingit jumalat; kui jah, siis äkki oleksite nii kena ja ütleksite selle olendi nime, keda nad teie arvates teenisid ning kust teie teate, et toimuv oli selle olendi soov ja tahe, seega ka teenimine.
Taara26. juuli 2017, 18:05
Kas Kätlin ei olnudki riitusel? Mis Urmas sellest arvab?
Kätu ei mõista oma meest ja kooselu purunemas?
Igaüks lãheb lolliks omamoodi.
ekstaole26. juuli 2017, 17:59
soome-ugrilaste kunagiseks, kristliku usu eelseks usuks oli ikkagi usk Jumalasse (nimetused varieeruvad). Sealt siis ka Piiblis kasutatud nimetus "Jumal". Taarausk on aga hoopis hilisem ehk uuema aja lugu, etümoloogiliselt ilmselt imporditud skandinaaviast Saaremaalew, ühest sealsest ustavast taevasest iskust "Thor". Kuid Taarausk ei ole sama mis usk Thor'i, taarausku hakati Eestis propageerima alles 20 sajandil (kõrgehetk 1930-ndatel), sellele omase täiesti uue sisuga. Tegemist oli kunstlikult loodud usuga, millesse kavatsetui hõlmata kõik varasemad kohalikud uskumused (sh maa-usk). Taarausu kultiveerimine ebaõnnestus, tänaseks on see sisuliselt kadunud, v.a maausulised.
https://et.wikipedia.org/wiki/Taarausk
Meie .nu uskumatu seiklused26. juuli 2017, 17:44
Ütle kes on su sõbrad ... ptüi
Ütle kes käivad sinu pidudel ja ma ütlen ... ptüi. Ei tule välja.
Oli see nüüd kodukandi või sugulaste kokkutulek?
Anatoli Aukalur26. juuli 2017, 17:35
Kas valimiskampaania avapauk koos Saagimi,Vatmanni ja prooviabiellujatega?
üllatunud26. juuli 2017, 17:29
Miks teha oma kodust palaganikoht? Usun, et oleks saanud seda üritust teha tõelistele huvilistele ilma seltskonnatibide ja ajakirjanduseta.
tõelised huvilised27. juuli 2017, 23:47
tuleb teadmise lätetele juhatada ilma 60 euroste mana-ürituse piletiteta.
küsimus26. juuli 2017, 17:14
Kas kilekotti ka krõbistati-kahistati, et tekiks side poliitilistele parteidele aastate jooksul kantud toetuste ja uue poliitika vahel.
Praktik26. juuli 2017, 17:06
Korralik ja kõrge aed peaks selle platsi ümber olema. Uskumatu tsirkus.
ma ka ei saa neist lillelastest aru...26. juuli 2017, 17:20
valsberg ka terve elu ümber maailma reisinud- rikaste vanemate laps on hea olla.
lehelugeja 26. juuli 2017, 17:01
Mitu head ruumi kuivi küttepuid vastu taevast.... Ruum küttepuid maksab 40-50 euri. Talvel ei suuda vanurid küttepuude eest maksta, tahab inimesi aidata, tegelgu parem sotsiaaltööga.
pole põnev26. juuli 2017, 20:50
ega nähta.
Vat Üks Jalg jagas küttet ja kus oli teil siis lausröökimine pilvedeni.
saan aru26. juuli 2017, 16:50
et see maksis osalejatele a` 30 eurot ... ahhahaa
nagu 27. juuli 2017, 16:44
tantralaager uutmoodi siis ?
Uhuu tuur26. juuli 2017, 16:48
Maanaine Heidi Hanso otsib ka Öhtulehes kaaslat. Sots-partei pole tänaseni midagi leidnud, vöib-olla sellistel riitustel on möni?
Aiboliit26. juuli 2017, 16:45
26. juuli 2017, 16:32
Eks siis tulevik näitab kui "väekad" need loodusjõude kummardavad uuspaganad on!
q26. juuli 2017, 17:05
Paganad, paganism on kristlaste poolt antud nimetus, ise nad (erinevate uskude esindajad) end nii ei nimetatud. Osaliselt, ehkki vähemusena, on tänapäeval nimetus (määratlus) paganism omaks võetud. On loodud isegi selline organisatsioon nagu Rahvusvaheline pagana föderatsioon, aga siiski on sellega liitunute hulk ainult väike osa neist, kes esindavad kõikvõimalikke teisi uskumusi, st enamus teiseusulisi end paganateks ei pea, sest neil pole asja kristlaste poolt antud määratlusega (igaühe oma asi kuidas kedagi nimetab või määratleb). Muide, ka kristlik usuk on mõneti paganlik, sest selles esineb jumalate paljusus (isa, poeg ja püha vaim + inglid + pühakud, kes esindavad jumala tahet ja tegusid), ehkki nad ise ütlevad et kõik on üks, nii nagu paganateks nimetatudki (elik, sama teeb välja, mõlemad tuginevad üksnes usule, millegi muuga oma väiteid tõestada pole võimalik).
"/---/Paganism is not dogmatic. Pagans pursue their own vision of the Divine as a direct and personal experience. /---/ Pagans in the modern world, see all the goddesses as one Great Goddess, and all the gods as one Great God, whose harmonious interaction is the secret of the universe./---/"
http://www.paganfederation.org/what-is-paganism/
paganismi alla määratleti kuuluvaks kõik antiiksed usundid, mis ei ole motnoteistlikud (judaism, kristlus, islam)26. juuli 2017, 17:15
Võlli26. juuli 2017, 16:30
Vänto26. juuli 2017, 16:25
Paistab, et tegijad olid kohal
Ela26. juuli 2017, 16:21
vaeselt aga ausalt, raha võtab mõistuse.
xxxx26. juuli 2017, 16:31
Mis on endisel miilitsal ja staarnõidadel ühist?
mullipuhumine27. juuli 2017, 16:46
on see ühine nimetaja neil
Mia26. juuli 2017, 16:16
Ja ongi vajaminevad hääled koos. Mis neile valdavalt üksikutele vanemat sorti prouadele ikka peale läheb. See pole ju mingi pastaka kinkimine
xxxx26. juuli 2017, 16:34
Seal kogu parasiidikari koos.Savikas oma vihmavarjuhoidjatega ja üks kitsekarjus
oma mimmuga olid veel puudu.
õige jutt26. juuli 2017, 20:53
kui kohalik maamats kasvatab loomi,on ta mahalöömata parasiit. Siin tohib sellist asja teha ainult soomlane,rootslane,sakslane ,hollandlane-
nad ikkagi inimesed
ÖL 26. juuli 2017, 16:13
Kas Kalle sindpersseei saatnudki või
Uhhuu duur26. juuli 2017, 16:07
juhhuu26. juuli 2017, 15:48
Diana Klas Tallinna linnapeaks!
26. juuli 2017, 15:46
Kas Sõõrumaa muidu enam pildil ei püsi?
26. juuli 2017, 15:45
Oma sünnikohta selliste segastega teotada pole küll mehetegu!
xxxxx26. juuli 2017, 16:30
Brita26. juuli 2017, 17:44
pärnu miilits aga sügav puue .
Vanasti26. juuli 2017, 15:45
Olid hullarid ikka kinnised asutused.
26. juuli 2017, 15:42
Lolliks minemise viise on mitmeid! See on üks nendest!
Eesti26. juuli 2017, 15:39
rahvas on taganenud Jumalast.
Prohvet Karl Reits hoiatas juba 1941 suvel:"See ilus vabariik,mida Jumal on Eesti rahvaleandnud,võetakse nende käest ära,sellepärast,et juhid ja rahvas on unustanud oma Jumala.Ja see antakse ära.Riigijuht annab riigi vabatahtlikult ära.Sest,mis tarkus on ühel juhil,kellel pole Jumalat?"
Põgenege ebajumalakummardamise eest ! (1.Korintlastele 10:14)
räitsak26. juuli 2017, 20:25
Juba 10 aastat varem kuulutas. 1941 oli riik ammu läinud, sama aasta juulis löödi Reits maha.
varem kuulutas27. juuli 2017, 02:29
aastaid varem. kommunistid olid ta teise ilma saatnud 1941ks aastaks,
Igal ühel oma lõbu26. juuli 2017, 15:34
Edgari valitsusajal oli Tallinnas keskaja ihalus koos kostümeerit ja end eksponeeriva heeroldiga. Sõõrukas tooks Tallinna lingamikultuse poolt vägistatud Taara. Nalja alles hakkame nägema, esialgu vaid varred, oodakem kuni õied puhkevad.
kradi vägi26. juuli 2017, 15:32
sajad inimesed Urmas Sõõrumaa Sandikarjast peavad olematu palga eest tööd rügama, et need totakad saaksid priiskavalt oma palagane läbi viia
kradi vägi-le26. juuli 2017, 16:28
Mujale,poisid,kas teed on püsti ees,ära olete tinistatud või?
appi26. juuli 2017, 15:18
26. juuli 2017, 15:16
kas riituse üks osa oli ka ajalehtedega hakatamine? kas vanasti tehti ka nii??? ma arvan, et kui see asi seal õhtulehega põlema pandi, siis on ikka asi väga mäda.
26. juuli 2017, 15:14
ehk siis, valmiskampaania sai avapaugu. või mis?
mida kõike ära ei tehta, et valmiste eel pildil püsida.
elavald lilled? kas need lilled, siis elasid? need lilled olid juba murtud ja tapetud. need ei elanud enam, need olid laibad.
aga noh, kui väge täis on ja puhtad ja mustrid kustutatud. siis tahaks näha, kas see ka leheveergudel avaldub. loo autori jutud peaks kõll tugevalt muutuma.
saame näha.
Mercury26. juuli 2017, 15:13
Milline ajupesu! Või ikkagi moehullus? Samas võib põhjus olla vananemisega kaasnev totrus. Ei tea, mis seemned on Eestis liikvel, et hulgakesi ollakse pilves? Mamma-Saarast saan veel aru, see ongi selline kogu aeg olnud. Staar-tühikargaja ka alati platsis.
madrus26. juuli 2017, 15:09
... söna riitus tähendab varjatud... pühendatud tegevust .... pärast reklaami ja avalikustamist ei ole sellel mingit möju ...
mida värki26. juuli 2017, 15:08
olen sõnatu lihtsalt ja nii palju pilte veel üles topitud...
26. juuli 2017, 15:14
vähemal veerand piltidest on korduvad
küsimus26. juuli 2017, 14:59
ja kes on see kaunitar urmase kaenlas?
No26. juuli 2017, 15:47
kas "kuulsusi" siis ei tuntagi või?
huumoripreemiat väärt see sõõrik26. juuli 2017, 14:58
pole tükk aega niimoodi naernud nagu seda artiklit lugedes, keegi on ikka täiega vaimselt koomas;))))
ikka26. juuli 2017, 15:23
öeldakse, et raha ja mõistus on pöördvõrdelised
ikka26. juuli 2017, 15:25
öeldakse, et raha ja mõistus on pöördvõrdelised suurused
Maali26. juuli 2017, 14:56
Kas sellest miilitsamehest juba küll ei saa ? Ilmselt enne ei rahune kui näppupidi maksumaksjate rahakotiraudade vahele kinni jääb.
kissa26. juuli 2017, 14:56
nagu eelpool öeldud-niipalju lollikesi koos
Karlsson26. juuli 2017, 14:52
mehel katus minema sõitnud.
heh26. juuli 2017, 14:47
päris. ära. pööranud.
Sv26. juuli 2017, 14:46
Krt, isegi piltidelt on rõve seda jama vaadata. Imbed.
k26. juuli 2017, 14:45
Liiga palju raha kokku virutanud ja nüüd süümekad panevad katuse sõitma.
Valimiskampaania..26. juuli 2017, 14:30
on täit hoogu kogumas, kusjuures põletades kollast ajakirjandust... :)
jälle mingi tantra26. juuli 2017, 14:24
või lingumi või veel peenem värk
Kas ,26. juuli 2017, 14:36
Kätlin ei olnud kutsutud?Või on Urmasel uus sõbranna?
Vaata 26. juuli 2017, 15:49
pilte, siis näed uut "kätlinit"
26. juuli 2017, 14:23
Piinlik sellise uhhuumehe pärast.
nõus!26. juuli 2017, 18:32
hiiu haldjas26. juuli 2017, 14:18
kui need ettevõtjad ja toetuste mangujad Tallinnas võimu juurde lastakse , siis hakkavad riitused regulaarselt ka Tallinna vanalinnas toimuma.
lugeja26. juuli 2017, 14:16
Mis teatri vabaõhuetendus see siis oli?
26. juuli 2017, 15:59
pilet27. juuli 2017, 23:51
30 60 eur, sõltuvalt ...kohast.
26. juuli 2017, 14:16
raha eest mõistust ei osta.
EI osta26. juuli 2017, 14:59
Ja mõne puhul juhtuvad ikka asjad väga segaseks ja äärmuslikuks minema.
veel on võimalik26. juuli 2017, 14:14
Saame näha! Veel mõned ajad ja kogu see kamp kaob...Nii on juhtunud kõigi nö nõidade ja rituaalitsejatega. Ärge kutsuge välja selle maailma vaime! See planeet on deemonite valitsemisala, kelle eesmärk on tappa ja hävitada. Hetkeline koostöö vaimudega vaid suurendab nende maa-ala. Lõpp on aga häving. Pigem otsige sellest olukorrast väljapääsu.
Jaanus26. juuli 2017, 14:03
selle suure ja vägev väeriituste propageerijad võiksid endale lõpuks selgeks teha, et hing ei ole isiksus.
nii26. juuli 2017, 14:01
palju ull.ikesi yhel ajal yhes kohas!!!! toepoolest erakordne!
sinna26. juuli 2017, 16:30
Švepsi ja Kerrot tahaks...
CNNMemeWar26. juuli 2017, 13:51
Kuigi ma olen ise kristlane siis on lahe vaadata kuidas eestlane peaaegu, et Taara usku tagasi hakkab pöörduma 😉
kr26. juuli 2017, 20:33
Põrguteele, saatana rajale pöörduvad! Patused!
ärge27. juuli 2017, 23:53
sonige, kulla "kristlane", neil raha eest korraldatavatel riitustel pole loodususuga midagi pistmist.
Enne saab tõmmata ühisjooni teie algusu- jahvismiga.