Chris Nothi poolt mängitud šarmikas Mr. BigFoto: HBO
Tele
25. juuli 2017, 20:30

Kurvad uudised “Seksi ja linna” fännidele: Chris Noth ei taha enam Mr. Bigi mängida!

“Seksis ja linnas” särtsaka kolumnisti Carrie Bradshaw unistuste meest Mr. Bigi mänginud Chris Noth tegi puust ja punaseks selgeks, et tema enam antud karakterit mängida ei taha. 

Viimasel ajal on hakatud sahistama, et “Seks ja linn” võib saada kolmanda järjefilmi, isegi peaosaline ise, ehk Sarah Jessica Parker on andnud lootust, et fännide unistus võibki täituda. 

Charlotte Yorki mänginud Kristin Davis tunnistas People ajakirjale, et ka temal on tunne, et “Seks ja linn” ei ole veel korralikku lõppu saanud.

“Ma olen alati lootusrikas, kuna ma usun, et alati on veel üks lugu rääkida, sest need on lood naiste eludest! Seega, miks ei peaks tulema järgmist peatükki?” ütles Davis, kuid lisades, et tema nende asjade üle ei otsusta ning otsus uueks filmiks peab tulema kas Parkerilt või stsenaristilt Michael Patrick Kingilt. 

Küll aga ei mõtle nii positiivsetes nootides Mr. Bigi mänginud Chris Noth, kes juba 2010. aastal kindlasõnaliselt “see on läbi!” ütles, süüdistades selles pressi, kes “Seksi ja linna” teise järjefilmi maha tegid. “Ma ei näe “Seks ja linn 3” juhtumas. Ma ei oleks pettunud, kui seda filmi ei tehtaks. Ma igatsen varasemaid aegu, enne, kui sellest tehti tsirkus, enne, kui see oli saanud ikooniliseks,” ütles Noth 2011. aastal.

Chris Noth ja Sarah Jessica Parker Foto: Reuters / Scanpix

Mehe tunded ei ole muutunud ka nüüd. 

“Ma arvan, et mul ei ole selle kohta enam midagi öelda. Ma tahan rääkida teisi lugusid,” ütles Noth “Manhunt: Unabomber” esilinastusel.

Kuid kas “Seksi ja linna” kolmas film võiks purki saada ka ilma Mr. Bigita? 

Sellaastasel New Yorki moenädalal kinnitas Parker, et kolmanda filmi kohta pole iial öeldud ei. “Me oleme alati öelnud kas ja kuna,” sõnas naine.

Eks lähiaastatel selgub, kas fännid saavad “Seksi ja linna” tegelasi taas ekraanil mööda New Yorki ringi jooksmas näha. Ja ehk tuleb siis Carrie ellu uus mees?