ARMUNUD: Key Sulamägi võlus Olavi oma naeratusega nii, et mees lausa pidi temaga ühendust võtma.Foto: Erakogu
Inimesed
9. august 2017, 04:00

Muusik Olavi Otepalu kolis uue kallimaga kokku (4)

Ärimehest bändimees Olavi Otepalu, kes on olnud juba natuke alla kolme kuu uues romantilises suhtes, lõõgastus kallimaga Itaalia kuuma päikese all.


Mitme kooli juhtkonda kuulunud Olavi (43) veedab aega koos blondi kaunitari Key Sulamägiga (30), kes on pärit Kuressaarest, kuid elab Tallinnas ning töötab ortopeedilisi abivahendeid tootvas firmas Otto Bock Estonia.


Olavile jäi Key silma ühel üritusel, kus neiu esimest ja seni ainsat korda kõhutantsijana üles astus. „Tema elurõõmus naeratus pildil oli niivõrd lummav, et võtsin ise Facebookis temaga ühendust,“ õhkab mees.

Esialgu vahetasid nad kirju, siis kohtusid ja üsna kohe tekkis äratundmise hetk, et nad on teineteise jaoks loodud. Pärast seda on nad olnud täiesti lahutamatud.

Foto: Erakogu


„Oleme olnud ühenduses peaaegu iga päev ja viimane kuu veetsime koos kõik nädalavahetused ja külastasime palju paiku üle Eesti,“ räägib Olavi.

Näiteks jaanipäeval õnnestus neil külastada lausa nelja erinevat paika: Koset, Lasnamäed, Viimsit ja Väänat. „Ütleme nii, et suveööd on olnud õige valged ja lühikesed.“


Kui küsida, mis paari teineteise juures enim köidab, kostab Olavi, et nimekiri on peaaegu lõputu. „Meil on äärmiselt tugev hingeline ja füüsiline side, täielikult üks hingamine ja teineteise mõistmine. Jagame samu väärtusi ja püüdlusi, meie elustiil kattub,“ loetleb kõrvuni armunud mees.

„Oleme alati olemas teineteise jaoks ja usaldus on täielik.“

Foto: Erakogu


Olavi sõnul kogeb ta elus esimest korda, mida tähendab väljend „nagu kokku loodud“. „Eriti lühidalt ja tabavalt võtab asja kokku meie mõlema lemmikväljend: „Neitsi, noh.“ Oleme mõlemad samast tähtkujust ning see tähistab sümboolselt meie täielikku teineteisemõistmist ja sarnasust.“


Olavi naljatleb, et nad pidasid juuli lõpus Itaalias justkui mesinädalaid. „Minul oli Itaalia reis broneeritud juba enne meie tutvumist. Huvitav kokkusattumus oli, et Key käis nädal varem samas piirkonnas oma sõbranna pulmas, samal ajal, kui ma andsin oma bändiga kontserdi Hispaanias,“ seletab ta.

Kui reisiaeg kätte jõudis, oli ilmne, et nad ei soovi kuidagi veel üht nädalat eraldi veeta. „On väga õnnelik ajastus, kui ühel paaril õnnestub soojamaareisil koos aega veeta kõige sügavamal armumise perioodil.“


Reisilt saabunud Olavi sõnul oli ühine puhkus tõsine teineteise avastamine: „See lõppes meile endalegi ootamatult sellega, et kolisime kohe reisilt tagasi jõudes kokku,“ rõõmustab mees.