Olavi Otepalu ja Key Sulamägi romantilise Itaalia päikest ja ilu nautimas.Foto: Erakogu
Inimesed
21. juuli 2017, 13:40

EKSKLUSIIVSED FOTOD | Kõrvuni armunud muusikust ärimees Olavi Otepalu põrutas värske kallimaga Itaaliasse (43)

Eelmisel aastal oma bändiga välja tulnud ja kuulsusetaevast katsunud ärimees Olavi Otepalu on leidnud armastuse ning naudib kallimaga pärast kahte kuud suhet romantilisi mesinädalaid Itaalia kuuma päikese all lõõgastudes. Uurisime, kuidas värske paar tutvus ning mida teineteise juures enim hinnatakse.

Koolijuht Olavi Otepalu veedab aega koos blondi kaunitari Key Sulamägiga. Neiu on pärit Kuressaarest, elab Tallinnas ja töötab ortopeediliste abivahendite tootmisfirmas Otto Bock Estonia.

Kuidas te Keyga tutvusite?

Key jäi silma esinemiselt ühel üritusel, kus esimest ja seni ainsat korda astus üles kõhutantsijana. Tema elurõõmus naeratus pildil oli niivõrd lummav, et võtsin ise Facebookis temaga ühendust. Esialgu kirjutasime, siis kohtusime, ning üsna kohe tekkis äratundmise hetk. Peale seda oleme olnud täiesti lahutamatud.

Olavi Otepalu ja Key Sulamägi romantilise Itaalia päikest ja ilu nautimas. Foto: Erakogu

Kaua te koos olete olnud?

Oleme olnud koos kaks kuud, ent see on olnud äärmiselt tihe suhtlus. Oleme olnud ühenduses peaaegu iga päev ning viimane kuu veetnud koos kõik nädalavahetused ning külastanud palju paiku üle Eesti.Näiteks õnnestus meil ainuüksi jaanipäeval külastada nelja erinevat paika: Kose, Lasnamäe, Viimsi ja Vääna. Ütleme nii, et suveööd on olnud õige valged ja lühikesed.

Mis teineteise juures enim köidab?

See nimekiri oleks suhteliselt lõputu. Meil on äärmiselt tugev hingeline ja füüsiline side, täielikult üks hingamine ja teineteise mõistmine. Jagame samu väärtusi ja püüdlusi, meie elustiil kattub.Hindame üksteises jäägitut rõõmsameelsust, ehedust, emotsionaalset avatust ning huumorisoont. Oleme alati olemas teineteise jaoks ning usaldus on täielik.

Eriti lühidalt ja tabavalt võtab asja kokku meie mõlema lemmikväljend: „Neitsi, noh". Oleme mõlemad samast tähtkujust ning see tähistab sümboolselt meie täielikku teineteisemõistmist ja sarnasust.

Esmakordselt elus kogen isiklikult, mida tähendab väljend „nagu kokku loodud".

Kuidas tuli raju idee nii varakult juba mesinädalaid pidada?

Minul oli Itaalia reis broneeritud juba enne meie tutvumist. Huvitav kokkusattumus, et Key käis nädal varem samas piirkonnas oma sõbranna pulmas, samal ajal, kui ma andsin oma bändiga kontserti Hispaanias. Kui nüüd reisiaeg kätte jõudis, oli ilmne, et me ei soovi kuidagi veel üht nädalat eraldi veeta. On väga õnnelik ajastus, kui ühel paaril õnnestub soojamaareisil koos aega veeta kõige sügavamal armumisperioodil.