Madonna ja Tupac Shakur.Foto: private/insight media
Inimesed
19. juuli 2017, 12:17

Madonnal õnnestus keelustada oma püksikute ja Tupaci kirja müümine

Madonnal õnnestus kohtu kaudu peatada oksjoni, millel taheti müüki panna tema kantud aluspüksid ning kiri Tupac Shakurilt, millega räpikuulsus lauljanna hülgas.

Madonna esitas New Yorgi ülemkohtule palve määrata sealsele oksjonimajale Gotta Have It Collectibles ajutine lähenemiskeeld. Enampakkumine pidi algama täna. New York Posti teatel peataski kohtunik täna Madonna palvel oksjoni. 

Madonna sai enda sõnul alles pressiteatest teada, et paljud oksjonile pandud esemetest, kaasa arvatud kiri endiselt kallimalt Tupac Shakurilt, pole enam tema valduses. Madonna isiklikud esemed pani oksjonile Darlene Lutz, keda staar nimetab kohtupabereis oma endiseks sõbraks ja kunstikonsultandiks. Lauljanna süüdistab Lutzi usalduse reetmises.

Kõnealuse kirja, mille dateeringuks on jaanuar 1995, kirjutas Tupac Madonnale vanglast, kus ta istus vägistamiskatse eest. Räppar ütles, et teeb nende kahe armuloole lõpu, sest valge naisega kurameerimine võib tema karjääri ohustada.

Madonnat see probleem Tupaci sõnul ei ähvardanud. Armulugu mustanahalise mehega “võib sind isegi avatuma ja põnevamana näidata”, kirjutas räpilegend.

Shakur tapeti 1996. aasta sügisel 25 aasta vanusena Las Vegases.

Oksjonile pandud esemete seas on ka Madonna vana tšekiraamat, juuksehari ja isiklikud fotod. Samuti taheti müüki panna 1990. aastate algusest pärit kiri, kus lauljanna väljendas ahastust, et ta pole teinud nii edukat muusikakarjääri nagu Whitney Houston ega samavõrd edukat filmikarjääri kui Sharon Stone. “Mitte et ma tahaksin ise nende naiste asemel olla – pigem sureksin, nad on kohutavalt keskpärased.”

Sharon Stone kirjutas eelmisel nädalal Facebookis, et tal pole Madonnaga mingit kana kitkuda – nad on sõbrad. “Ma armastan ja jumaldan sind.”