Taevarestoran Dinner in the Sky kostitab külalisi muusika ja kolmekäigulise õhtusöögiga 45 meetri kõrgusel, sest nii kõrgele ulatuks ohu korral ka tuletõrje.Foto: Robin Roots
Inimesed
18. juuli 2017, 04:00

Mick Pedaja ja Anett Kulbin võitlevad taevarestoranis kõrgusekartusega

„Ära jumala eest alla vaata, vaata inimestele otsa!“ avaldab lauljanna Anett Kulbin oma nipi, kuidas ta taevarestoranis Dinner in the Sky 45 meetri kõrgusel esinedes hirmuga toime tuleb. Pakkumist vastu võttes oli tema esimene mõte, et kas keegi on sealt ülevalt kunagi alla kukkunud, kuid pisikene närvikõdi Aneti sõnul siiski pigem ühendab kõrgustes einestavaid inimesi.

„Olen teist päeva esinemas ja esimese etteaste teed sellise hooga, et natukeseks lähed sinna üles ja ei ole midagi, aga tegelikult on seal ikka päris jahe,“ kostis Anett Õhtulehe küsimuse peale,  kas tal külm ei olnud katuse all vuhiseva tuule käes esineda.

Taevarestoran Dinner in the Sky kostitab külalisi muusika ja kolmekäigulise õhtusöögiga 45 meetri kõrgusel, sest nii kõrgele ulatuks ohu korral ka tuletõrje. Foto: Robin Roots
Dinner in the Sky viib osalejad kraanaga 45 meetri kõrgusele kolmekäigulisele õhtusöögile, kus saab nautida ka Mick Pedaja loomingut. Foto: Robin Roots

Mick Pedaja sõnul on taevarestoranis lahe esineda: „Mina esinesin pühapäeval ja käisin neli korda üleval. Õhtune loojangu ajal esinemine oli koos ilutulestiku ja öölaulupeoga eriti äge. Muidu ma kardan väga kõrgust, aga siin olen tasapisi sellest üle saanud,“ rääkis muusik, et hirmust on võimalik kenasti üle saada.

„Võtsin väljakutse vastu, et teha selliseid asju, mida varem ei ole teinud. Ennast on ikka lahe vahepeal ületada,“ avaldas Mick põhjuse, miks ta pakkumise taevarestoranis esineda vastu võttis.

Taevarestoran Dinner in the Sky kostitab külalisi muusika ja kolmekäigulise õhtusöögiga 45 meetri kõrgusel, sest nii kõrgele ulatuks ohu korral ka tuletõrje. Foto: Aurelia Minev

Unistuste esinemispaiga jätsid mõlemad muusikud siiski saladuseks, sest muidu võib keegi teine hea idee saada ja asja ise ära teha.

Esmaspäeva hommikul tõstis 21. juulini Tallinnas maitseelamusi, muusikat ja närvikõdi pakkuv taevarestoran Dinner in the Sky kodumaised kuulsused linna kohale 45 meetri kõrgusele einestama. Teiste seas olid kohal ka muusikud Anett Kulbin ja Mick Pedaja, kellest esimene hommikusöögi taustaks 22 kuulajale intiimse kontserdi andis.