MILJONITE IIDOL: David Hasselhoff sai maailmakuulsaks 1982. aastal alanud põnevussarjaga “Knight Rider”. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
18. juuli 2017, 04:00

David Hasselhoff 65: fännid armastavad alkoholismiga võidelnud "Knight Rideri" ja "Rannavalve" tähte raugematult praeguseni

“Kõige suurem tragöödia oli see, et David armastas pudelit rohkem kui mind.” (18)

Ritari Ässä! Vähe oli 1980. aastate alguse Põhja-Eestis lasteaia- ja algkoolilapsi, kes poleks Soome telekanali vahendusel võluautoga kimavat Michael Hasselhoffi oma iidoliks pidanud. Kuid “Knight Rideri” ja “Rannavalve” staarist sai pöörasele menule vaatamata kurbkoomiline alkohoolik, kes lihase tütre filmitud videos vannitoapõrandal purjuspäi juustuburgerit järas ja haledalt jauras. Mis juhtus?

Ritari Ässä! Vähe oli 1980. aastate alguse Põhja-Eestis lasteaia- ja algkoolilapsi, kes poleks Soome telekanali vahendusel võluautoga kimavat Michael Hasselhoffi oma iidoliks pidanud. Kuid “Knight Rideri” ja “Rannavalve” staarist sai pöörasele menule vaatamata kurbkoomiline alkohoolik, kes lihase tütre filmitud videos vannitoapõrandal purjuspäi juustuburgerit järas ja haledalt jauras. Mis juhtus?

Seitsmeaastasena teatrilaval “Peeter Paanis” debüteerinud David Hasselhoffi unistus oli teha Broadwayl karjääri. Välimust ja võimeid oli talle küllaga kingitud. Keskkoolis oli poiss kõnemeeskonna liige, koori president, võrkpallimansa kapten ja mängis muusikalis “Fantastics” peaosa. Näitlejahariduse sai David California kunstiinstituudist.

Edasi lugemiseks: