Ritz Charlesi peokeskusFoto: Ritz Charles/Facebook
Müstika
17. juuli 2017, 11:44

Pulmapeo tühistanud pruut kutsus banketile 170 kodutut (8)

Ameeriklanna, 25aastane Sarah Cummins, kelle ligi 26 000 eurot maksma läinud pulmapidu tühistati, otsustas banketile kutsuda kodutud.

Külaliste vastuvõtt oli broneeritud Indianas Carmelis asuvas ülipeenes Ritz Charlesi peokeskuses, vahendab BBC. Paraku nägi peopaiga reeglistik ette, et broneeringut ei tühistata ega tagastata ka juba tehtud kulutusi. 

Sarah otsustas kontakteeruda lähedal asuva kodutute varjupaigaga, mille tulemusena sai luksusliku vastuvõtu osaliseks 170 koduta jäänud inimest. AP andmeil aitas abivajajad pidulikuks sündmuseks sobivalt riietada üks kohalik äri.

Miks Sarah'i pulmad ära jäid, pole teada. Indy Stariga kõneldes ütles ta vaid: "Olin meeleheitel. Helistasin kõigile, tühistasin, vabandasin, nutsin, helistasin korraldajatele, nutsin veel ja lõpuks hakkasin end halvasti tundma kogu toidu pärast, mille ma tellinud olin." 

Logan Araujo, kellega naine pidi abielluma ning kes oli tasunud suurema osa arvest, oli taolise lahendusega päri. "Olen oma leinas õnnelik selle üle, et Sarah sellisel raskel ajal isetu ja väga läbimõeldud otsuse tegi," sõnas hiljuti ema kaotanud mees.