Ed Sheeran ja Maisie WilliamsFoto: HBO
Tele
17. juuli 2017, 10:38

Lembelauliku Ed Sheerani roll "Troonide mängus" jättis televaatajad külmaks

Briti laulja Ed Sheeran debüteeris "Troonide mängu" kauaoodatud seitsmenda hooaja esimeses episoodis. Kuulsuste külalisrollid seriaalides pole midagi tavatut, kuid paljude fännide arvates ei sobitunud Sheeran fantaasiamaailma mitte üldse.

Sheeran mängib seriaalis sõdurirolli ning sai esimeses episoodis teha ka seda, mida ta kõige paremini oskab – laulda! Küll aga ei laulnud Sheeran mõnda enda armastuslugu, vaid viisijuppi "Troonide mängu" auotri George R.R. Martini sulest, raamatust "Song of Ice and Fire".

Küll aga jättis Sheerani roll külmaks sarja tulihingelised fännid. "Ed Sheerani külalisroll "Troonide mängus" on kõige halvem asi, mida ma selle sarja ajaloos näinud olen!“ avaldas üks fänn arvamust. "Mitte miski muu ei vii mind fantaasiamaailmast välja nagu Ed Sheerani juhuslik roll," arvas teine.

Stseenis lööb kaasa ka Arya Stark (Maisie Williams), kes on muideks ka üheks põhjuseks, miks Sheeran seriaalis külalisrolli sai. Nimelt on Williams suur Sheerani fänn ning seetõttu olid sarja tegijad juba aastaid üritanud Sheeranit sarja saada, et naist üllatada ning sel aastal saigi üllatus täide viidud.

Kas Sheerani roll piirdub vaid ühe episoodiga või võib teda näha ka järgnevates osades, ei ole veel kindel.

"Troonide mängu" seitsmes hooaeg sai avapaugu eile õhtul, kuid Eesti televaatajate jaoks esilinastub see täna õhtul, seega saavad sarja fännid ise otsustada, kas Sheeran sarja sobib või ei.