Inimesed

ÕHTULEHE VIDEO | ARENGUMAAG HANNES VANAKÜLA: naised, kes nõuavad võrdseid õigusi, "kohitsevad" sellega loovaid mehi! (69)

LISA KOMMENTAAR

Aitäh!19. juuli 2017, 12:08
vats18. juuli 2017, 12:02
kas vanaküla on rase? uus maailm hakkab vist sündima
18. juuli 2017, 15:52
Esoteerikahullud mainivad et kõht kasvavat siis kui elust murtakse läbi oma tahtekeskusega, (mis pidi naba juures asuma) . Sellest siis ka punnkõht, mis kasvabki samas suurusjärgus oma tahtega.
Hannes Vanaküla18. juuli 2017, 00:35
Ma olen positiivselt üllatunud. Ajakirjanik on suutnud minu teooria läbi seedida. See on esmakordne juhtum.
18. juuli 2017, 11:37
Kui see on esmakordne juhtum, siis kas sinu jüngrid on siiani jäänud ullikesteks?
17. juuli 2017, 16:10
Miks see küll Eestis ikka veel nii on, et mehed peavad ennast inimeseks, aga naine on neile objekt, asi, mida esitleda ehk disainielement, loomulikult ka tasuta kodumasin (koristab, keedab, karjatab lapsi, triigib mehe pesu jne, ehk kõõk, voodi ja lastetuba). Häbi sellise mammutikarja pärast. Muidugi on ka naised ise süüdi, et lasevad end läbi meeste määratleda (missid, ülesmukitud tibindus, rikka mehe käevangu pugemine ja l:lli jutu ajamine.
miks ma ei imesta, kui sellega tuleb välja mees ja selleks on Vanaküla17. juuli 2017, 14:49
Üks küsimus, aga ausalt.mille poolest on siis mehed paremad kui naised, et neil peaks olema rohkem õigusi,sest küsimus on nii esitatud. Naine on naine ja mees on mees neid ei saa ju üks ühele kõrvutada, aga kui võtta sõna õigused, siis peavadki olema mõlemal võrdsed õigused, ei ole mees naisest parem ega naine mehest, on vaid koos eksisteerimise oskus tahab see Vanaküla seda või ei.
arvan et 18. juuli 2017, 15:40
et "võrdõiguslikkust" pole reaalselt olemas - mehed on mehed ja naised on naised - geneetika, kehakeemia ja ajuenergeetika mustrid on reeglina erinevad. Naised sünnitavad ja on looduse poolt hoolivamad, mehed on paratamatult jõulisemad, agressiivsemad, tegusamad, riskialtimad jne. Need erinevused on bioloogiliselt puberteedi eas väljakujunevad nähtused... teaduslikult ka uuritud ja kindlaks tehtud. Äärmuslik "võrdõiguslikkuse" idee aga lähtub olemuslikult väärastunud ideoloogiast - kas keegi üliprogressiivne soovib et Olümpial oleks õiglane kui mehed naistega omavahel koos mõõtu võtaks ja naistele kvootide põhjal medalid väljajagataks?
17. juuli 2017, 11:28
Ainult idabloku riikides või India-laadsetes arengumaades võib sellist arulagedat juttu ajada.
pro17. juuli 2017, 10:41
Feministid on naissoo esindajad kes ei suuda end naisena tunda või leida ja siis jääb neil üle vaid meessoo esindajateks hakata. Mehe mõttemallid, tegutsemine, võimuvõitlus, karjäär, raha jne. Õnneks on ühiskonnas selliseid ülivähe ja ühiskond saab toimida normaalselt edasi. Kuna selliste olemasolu täiendab nwo plaani valge inimene planeedilt Maa likvideerida siis saab feminism nwo maailma varivalitsuse toetuse ja massimeedias suure kõlapinna. See võib luua mulje, et neid on palju ja nad on võimsad. Tegelikult ei vääri see hälbinute seltskond üldse tähelepanu.
"ei suuda end naisena tunda..."17. juuli 2017, 11:17
`ei suuda end inimesena tunda` on vist suurem häda@viletsus?
17. juuli 2017, 16:15
Eesti keel on oma olemuselt võrdõiguslik - selles ei ole mees- ja naissugu. Millegipärast arvab osa inimkonnast, et kuna ta on (mitte alati) füüsiliselt tugevam kui naine, on see näitaja sellest, et ta on kuidagi väärtuslikum. Vanaküla on ise näide mehest, kes ei ole väärt seda nimetust kandma, sest on lihtsalt lapsik.
Ella17. juuli 2017, 19:14
kulla pro.. sa oled küll illusioonis, kui sa näed, et ühiskond praegu normaalselt toimib...küsiks, et kus sa küll elad?
siin ilmas on kõike,17. juuli 2017, 10:39
aga vatsakad vaimolendid ei ole veenvad, reformatsioongi sai teoks vatsakaks muutunud vaimulike tõttu, jnejne - vaim ei tohiks lasta vatsal vohada, aga jah, naine on jõud@vägi (šakti:)kui soovite kes siis seda ei tea. arhaadid ja magiranid, esimesed on väetundlikud mehed, teised väekad daamid, tegelikult huvitav ja süsteem on uskumatult veetlevalt veenev, kes veel kirilitsat pisutki tonksab võib http://www.kaigala.narod.ru/arhat2.html lugeda. nb! naiste seksuaalenergiast elatuvad mehed pidavat vajama pidevat šaktiaalse energia juurde voolu, nimetatakse šaktiaalseks näljaks, termin ise näeb välja "kai", oh, parem ärge süvenege, mõni võib lugema jäädagi :)
17. juuli 2017, 14:30
Selle shakti ja shiva jutu peale meenus kuidas massid jooksid tantrapuntrafestivalile, et sealt omale "väge" ammutada ning kuidas meie nõiapaar õpetas neile seal näppu ajama sinna peenesse ja pehmesse kohta. Internetis surfates leidsin ühe Shivaks saanud hindumehe Facebooki lehe, kus ta mainib et kundalini energiat saab äratada ka sellesama kõige alumise chakra näppimise kaudu. Loodetavasti on neil tantrapuntra tegelastekl nüüd kõigil "teadvus laienenud" ja kanepit polegi vaja enam kasutada.:)
teadvuse avardamine 17. juuli 2017, 15:41
toimub alateadvuse (mitteteadvuse, teadvustamatuse:) komplekside muutmisega funktsioonideks ja esimene aste on vastassugupoole kompleksi anima/animuse muutmises, neil kel see näib õnnestuvat satuvad alateadvuse järgmisesse, isa/emakompleksi püünisesse. ühesõnaga, suur võit alateadvuse teadvustamises on sageli näiline, Jung nimetab sellist libavõitu inflatsiooniks, selline "võitnud" avardaja hakkab end, mnjah, "isakeseks" pidama. paraku, neid komplekse seal alateadvuses jagub ja iga järgmisega kaasnevad ohtlikumad kõrvalnähud. ja järgmine kompleks ei jäta mEtte esiletrügimast, ei, ega siis avardamine paha põle, ainult, protsess on pikk@piiripealne, hingearsti akadeemiline haridus kuluks avardajale marjaks ära... Jung igatahes naiste alavääristamisest oskas mööda manööverdada, kuigi energiat tarbis ilmselt piisavalt.
eestlane hiiest17. juuli 2017, 16:28
Jummal,milline võõramaine jama!
kas hiies peale kommionu loomingu17. juuli 2017, 16:48
muud moodi lapsukesi ette ei tulegi?
abc17. juuli 2017, 09:50
Mina naisena ei kohitse ühtegi meest. Elan vaikselt oma elu ning mehed võivad rahulikult oma loovat elu elada. Kokku me kuidagi ei puutu.
Üldiselt on naised alati see targem pool olnud, kes sõdadesse ei torma ning raske tööga ennast ei koorma. Las see kõik jääb meestele ning varasem surm ka:) Kahjuks pole mehed aru saanud, et sellised elunautlejatest naised ongi ju tegelikult need tõelised feministid:) Mehed on alati rüganud ning naised kulutanud selle rügamise tulemust (raha). Aga kui see mehi õnnelikuks teeb, siis selliseid kulutajaid naisi on ju maailm täis. Neid "feministe", kes tegelikult ju feministid ei ole ning ise oma eluga hakkama saavad, on röögatu vähemus.
dr. Mõngel17. juuli 2017, 09:33
Ennevanasti pandi sellised "arendajad" kas ravile või sunnitööle. See aitas küll. Vähemalt nii palju aitas, et nad nõidusid kodus salaja omasuguste seltsis ning ei pääsenud avalikult esinema.
Ei tea küll kuidas suudab Tiina J. sellisega koos olla ? 17. juuli 2017, 15:46
või on ammuuu unustatud ,nagu mullune lumi ?
tundsin teda nooruses17. juuli 2017, 16:29
Miks ei peaks suutma,tark mees ju, reisib ja räägib. Ja on.
17. juuli 2017, 18:21
Kas seesama kes seal kusagil keldris teeb aurafotosid?
ei ole seesama17. juuli 2017, 19:56
Loitsukeldris teeb AURA fotosid Moonika kuid ka tema on Vana küla fänn Ta kiitles, et Vanaküla aitas teda ja tema pidi midagi vastu andma. Soovitas ka minul Vanaküla, kuid ma ei pidanud vajalikuks sellisega tutvuda
17. juuli 2017, 20:42
Ma mõtlesin seda keldrit mis asub kusagil Estonia puiesteel panga lähedal.
hehh17. juuli 2017, 09:25
Mulle tundub ta ise parasiit olevat kui naised suppi valmistvad samal ajal kui tema, mõdukann käes, lolli juttu ajab.
uimaivõi17. juuli 2017, 08:59
Selle õpetuse looja on loovusest valgusaastate kaugusel. Vilets plagiaat maailmaloomise müütidest ja kristlikel kirikukogudel kokkulepitud dogmadest. Piinlik oli lugeda. Mao nimetas kommionuks ja andis talle lisaks mingi uue funktsiooni. Üleüldiselt domineerib selles õpetuses tema poolt põlatud kristlus, sest see on sobiv, kuna seab mehe juhtpositsioonile, aga ta ise ei saa sellest aru:)
Varasemast on meeles upsakas kiitlemine, et tema teab ja näeb rohkem tšakraid kui 7. Ta ei tea isegi selliseid algtõdesid, et sellel energeetilisel kanalil ongi rohkem energeetilisi punkte, aga tšakrate funktsioon on vaimse arengu toetamine.
Harimatus ja suur ego loovadki selliseid "õpetusi".
17. juuli 2017, 14:32
Kuidas tal nende valgusesammaste tassimisega on lood? Võiks paar tükki viia Euroopasse, et mustanahalised saaks ka selle kiirgusest osa.
Uimavõin iks küll18. juuli 2017, 15:32
Kristlus ei sea esikohale meest, vaid plagiaadi mehest. Või tahad sa öelda, et kõik need kirikuõpetajad annavad mehe mõõdu välja? Asi pole kristlusele vastandumises, vaid selles, et monoteistlike religioonide praktiseerijad loovad alateadlikult pinnast ühtsele maailmavalitsusele, ärimaailma vohamisele ja sealt edasi ületarbimisele, parasiteerimisele.
Kui ma olen millegi poolest idi00t, siis ainult selle pärast, et sulle üldse vastata viitsisin.
Imestaja17. juuli 2017, 08:38
Kui hull ajab hullu juttu, see ei pane imestama aga et leidub ikka ja jälle pealtnäha terve talupojamõistusega olendeid, kes sellele jutule kõlapinda annavad- vaat see paneb mõtlema, et kes siis lõpuks on hullem- kas hull oma hullu jutuga või need, kes seda usuvad ?
Tuust18. juuli 2017, 15:15
Imestaja, sa kasutad sõna "usuvad" kui mees tegeleb teadvustamisega. Muul juhul oleks sa argumenteerinud, aga nüüd ei tee sa endast rohkemat kui moodsa maailma uskliku. "hull jutt" on see selle pärast, et sa näed seal oma enda tegematajätmist. Mõtlemine on inimeseks olemise eeldus, mitte uskumine. Mõtlemine pole vähem töö kui seda on füüsiline töö. Feministlikul ühiskonnal puudub tulevik. Vt skandinaavia jm lääne euroopa sotsialiste.
A.17. juuli 2017, 08:30
Hahaha, muidugi ei ole see kellelegi üllatuseks, et paljude Eesti meeste jaoks on kõik teised kõiges süüdi... Üldiselt on Hannesel viimane aeg tekitada Objektiivi laadne sait, kus ta saab enda agendale laiemat kõnepinda ja saab võtta vastu palju annetusi...inimesed saavad enda raha ära anda selle eest, et keegi kinnitab neile, kuidas nemad ei vastuta millegi eest....
Jants17. juuli 2017, 09:53
Kõlapinda on tal piisavalt. Tal on oma arengumaagide foorum ja Nõmme raadios iganädalane oma saade juba aastaid http://www.vaimumaailm.ee/vvpm/
A. 17. juuli 2017, 13:15
Tore teada:) ei jõua kahjuks kõiki huumorisaite ja -raadiod lugeda, kuulata:)
arvamus17. juuli 2017, 08:04
Ma pole kõiges päris päri mida Hannes räägib aga üldjoontes on tal õigus, seda võrdõiguslikkus mida naised ajavad on ühiskonnale paraku hukatuseks.
Loodus on paraku teistsugune, tahavad naised seda või mitte.
Küll aga ei tähenda see seda et naised peaks olema kodukanad, kaugeltki mitte.
ta räägib17. juuli 2017, 08:56
teises keeles kuid mõte jääb samaks.
Vastutab selle maailma eest nii mees, kui naine - kuid nende tegutsemine on erinev (ja peab ka jääma erinevaks). Sellest ka võrdõiguslikkuse konflikt, et kõik ei saa olla samamoodi. Konflikt raiskab ressursse ja inimelusid ... päädib inimkonna hävinguga. Konfliktist ongi huvitatud inimenergiast toituvad "olendid" - inimene on ka vaimolend kuid tal on lisaks materiaalne väljund (füüsiline keha) ja saab tegutseda-luua reaalset maailma.
Samas "võrdõiguslikus" ei ole põhjus vaid tagajärg ... nii nagu alkoholism ja kuritegevuski.
Teisene, seega mitte oluline näitaja - oluline on inimeseks olemise eiramine (igal tasandil).
Mees ja naine koos savad tervikuks ja luua inimese - nii endas (vaimne tegevus), kui ka uue elusolendi.
:)18. juuli 2017, 09:51
Tehke alustuseks omale selgeks mis vahe on võrdsusel ja võrdsetel õigustel. Ja mida see papi kiunub? Mehed on sajandeid naiste loomingulisust piiranud. Naised said oma loominguga tegeleda n.ö. uneajast kui aega mehest ja lastest üle jäi.
17. juuli 2017, 07:56
Selle mehe aeg peaks ammu möödas olema. Rääkida 21. sajandil Euroopas sellist i:iootlikku juttu on ikka liig, mis liig. Ja sellist m:la paljundada... ÕL, häbi teile.
viimane aeg17. juuli 2017, 09:01
on rääkida nii nagu asjad on - vaimkimise ajastu peaks juba läbi olema ... või kuidas.
inimene on vaimolend füüsilises kehas. Meile on õpetatud-räägitud midagi muud ja mis on tulemus??? Inimühiskond kiratseb: inimesed on haiged, palju kuritegevust, vägivalda, hirmu, vaesust jne. surevad liiga vara ja ei täida oma eluülesannet (osad ei ole selle teadmisenigi jõudnud). Miks te siia sünnite ja miks te üldse elate?
Meil on ideoloogia KUIDAS? ja miksid lämmatatakse eos, kui ebaoluline ... samas miks? annab ka põhjuse ja teadmise võimaluse - elule.
to viimane aeg17. juuli 2017, 20:01
Oleneb kui tugeva vaimolendina sünnid ja kui puhtaks elu elades hing jääb. Miks inimühiskond kiratseb, sest vaim on haige ja haige vaimuga keha ei saa terve olla. Inimesed elavad edu kultuses ja näruse hingega kes ei oska loobuda ahnitsemisest ja on tasakaalutu oma emotsioonides. Pole vaja kedagi süüdistada vaid ise otsida vaimuvalgust.
17. juuli 2017, 20:53
Millegipärast neil, kes väidavad et nad on vaimuvalguse leidnud, on päris suured punnkõhud ees. :) Kas leitud vaimuvalgus kasvatab tõesti suurema vööümbermõõdu ja rasvasema lõua?
kellegile ei pea midagi väitma ega tõestama17. juuli 2017, 22:52
vaimuvalguse kohta. Kõht pidi siis suureks minema kui inimene pressib tahtega läbi elu.Tavaliselt on neil ka diabeet, otsivad magusat elu. Terve vaimuga inimene ei lase end juhtida materiaalsetest asjadestega kiimast. Ta teab, et tuleb siia ilma kogemusi saama mitte mammonat kummardama ja kiimlema. Ta ei allu ühiskonna edu kultusele kus on kõik müügiks.
17. juuli 2017, 23:09
_Ta teab, et tuleb siia ilma kogemusi saama mitte mammonat kummardama ja kiimlema. Ta ei allu ühiskonna edu kultusele kus on kõik müügiks._
Paljud vaimuvalguses kümblejad kipuvad ise oma vaimuvalguses olemist teistele tõestama, manades ette "tõsise, targa ja emotsioonitu" näo ning tehes igatkanti kursuseid, mille müüginumbriks on sõnum: "ega mammonat ei ole vaja kummardada, kuid andke mulle rohkesti, siis antakse ka teile."
no need17. juuli 2017, 23:24
on mitte vaimevalguses vaid vaimu pimedusega löödud irw
Tuleb elada lihtsat elu .Kasutada AINULT oma energiat elamiseks mitte virutada teiste oma. Vibra peab vastama ülemineku perioodile millesse on planeet sisenemas. Seda ei saa tõsta kunstlikult ega teiste arvelt .Paljud on haigestumas, sest ei suuda puhastuda. Klammerdutakse asjadesse, suhetesse ja elatakse läbi laastavaid emotsioone. Kõik on mööduv kui suudad vabaks lasta toimub areng ja jääd ellu. See on TASUTA info kõigile irw. Tehke järele kui suudate ja saate õiguse siin planeedil veel viibida.
ohh18. juuli 2017, 02:14
Mine metsa oma iganenud arusaamade ja teadmistega! mammona kummardamine ja "kiimlemine" ongi ju kogemus. Või pead sina õigeks üleval kõrgel mäe otsas istumist ja oma perfektsionistipilguga sealt kõikidele sõrme vibutamist: mina tean teist kõigist paremini? Ega sa ei tea juhuslikult kas Buddhal kah diabeet oli ja kas ta pressis tahtega läbi elu? Ja Osho ka?
ahh18. juuli 2017, 11:02
Metsas on hää. Sooviks elada küll. No Buddha ja Osho ilmselt olid ka kunagi need kogemusest mammona kummardamisest ja kiimast läbi elanud ja edasi liikunud. Mina ei vibuta näppu vaid räägin võimalusest mis on, aga kahjuks mitte kõigile jõukohased. Olen ise ka suutnud edasi liikuda ja peale minu on palju inimese õnneks. No vot tulevik siin planeedil ongi selliste inimeste päralt. Tahe on kolmandas tšakras kinni kuid elada tuleb tunnetusega mitte pressida saamahimust tahtega läbi elu üle teiste ja teiste arvelt. Tõsta tuleb oma teadlikust ja sellega tõstad ka oma vibratsiooni. Edu Sulle ja teistele!
18. juuli 2017, 11:41
Näete siis kui palju "kuldseid tõeterasid" voolab ajupesuks juba kommentaariumi kaudu - jumal leiutas valetamise, et mässida inimkond valede võrku et siis õhinapõhiselt oodata, millal nad sealt välja siplevad. Neil, kes on juba "valgusse jõudnud", kasvab ette suur kõht, sest nad murravad ennast tahtega sellisest elust läbi. Topeltlõug aga kasvab sinna juurde valguses elamise magusast elust. Nii et teie, kes te igasuguste dieetidega omale peenikest pihta taga ajate, teil pole lootustki valgusse jõuda. Olete rongist maha jäänud...irw.
uhh18. juuli 2017, 12:07
Sina siin moonutad teiste poolt välja öeldut.Sa ajad välist asja taga. Neil kel on tahtmine magusat elu saada on kalduvus saada diabeet Raamatud selle kohta on palju. Topelt lõug ei puutu asjasse vaid inimese suhtumine elusse.
lühidalt18. juuli 2017, 12:27
kui tšakrad ei tööta siis info mis inimeset toetab läbi ei saa tulla ja jäädki vaimupimedusse
18. juuli 2017, 12:53
See ju tore, kui teie tsakrad töötavad, eriti kui olete omale sisse ahminud new-age pudru, sellest paksuks läinud ja diabeedi saanud. :) Millegipärast on teil oma avatud tsakradega raske mõista, et ma tihti räägin kerge irooniaga ja minu öeldu on peidetud sõnade vahele....
saee naer läbi pisarate18. juuli 2017, 13:47
tegelikult ei aita see iroonia siiski lahendada olukorda mis pole ju meil sinuga vaid mina püüan aidata neid kes seda kommentaariumi loevad.
Minu juures käivad igasugused inimesed abi saamas.Töö on masseerimine.
Aidata ainult läbi mudimise on suht mõetu, sest pinged tulevad tagasi kui oma olukorda ja suhtumist ei muuda. Vähihaiget saangi vaid läbi temaga suhtlemise aidata, aga oi kui raske see inimesele on lasta lahti suhetest kus tema on ohver ja teised süüdi .Raha eest ju tervist ei osta vaid ainult rohtu.
18. juuli 2017, 14:37
Vau, siin mõni new-agelik mudija viilmaa fännina arvab, et vähk tekib suhtumisest ja süüdistamisest. Võibolla ta mudimise asemel uuriks et vähki põeti juba vääääga vanal ajal, ja et praegused GEENItestid juba selgitavad varakult välja vähiriski.
Aga mudi oma sellise filosoofiaga edasi, sest vähihaige haarab kinni igast võimalusest ja tassib raha teiesuguste iseravijate kaukasse.
18. juuli 2017, 14:48
Lisaks - nii naljakas kui see ka ei ole, sellised isetargad mudijad hoiavad massaahisalongides oma klientide jaoks alati müügivalmis igasuguseid terakesi, ja klooripudelikesi, ja salvikesi, ja muid imetablette, mis nende arvates pühib minema igasugused tõved lausa imikust kuni raugani välja.
ma pigem arvan18. juuli 2017, 14:52
et see vähk võib olla gripivaksiini tulemus. Tal pole konkreetset kollet vaid see on mööda keha lümfi mööda laiali. Muide ta on minu hää tuttav ja suhtlemise eest ma raha ei võta. Massaaz on vähi haigele vastu näidustatud. Ta saab hetkel keemia ravi. Sinu iroonia mind ei häiri- Mulle on inimesed keda aitan oma tööga tänulikud ja see on minu panus, et maailm paremaks muutub. Sinus räägib kadedus.
ja jah18. juuli 2017, 15:02
Me oleme sinuga juba varem korduvalt vestelnud nendel teemadel. Sinu pahameel massööride vastu on kohati õigustatud kuid on ka häid tegijaid.
Probleemid hakkavad inimese suhtumisest ja tabletti õnne jaoks pole olemas.
18. juuli 2017, 15:19
Mina ei toonud siia mudimise teemat sisse. Sellega alustasid ikka sa ise ja ju siis tundsid ennast puudutatuna. Muuseas, litsents sul ikka on või alustasid ka lüpsilaudast? Ehk saad oma avastuse eest isegi Nobeli preemia nagu Otto Warburg, kes arvas et avastas vähihaiguse tõelise põhjuse.
Mis aga puudutab massööre, siis ka sellest on nüüd isegi ajakirjanduses juttu olnud ning kutsutud inimesi üles uurima nende litsentsi ja tausta.
http://tervis.postimees.ee/4130275/lupsilaudast-massooriks-hoiatavad-naited-eesti-libamassooride-kon...
ära minu pärast muretse18. juuli 2017, 15:29
Mul on neid litsentse ja tunnistusi lausa mitu.Kõik kes tulevad näevad neid seina peal. No juhtus nii, et käisin lausa koolis 7 kuud kutsestandardiks õppimas iga päev 7 kuud ja hiljem veel mõned lühemad kursused. Muide kui tunnetust ei teki ja vibra on massööril madal, siis kursused ei aita.
Olen varem nii aasta või hiljem tagasi minu massaazi teemadel just rääkinud sinuga siin öhtulehe kommentaariumis. Minule küll ei piisa kui ISE masssaazi lähen AINULT tunnistuse olemasolust massööril. No kes on minust ikka madalama vibraga see võib ikke tükiks ajaks rivist välja lüüa. Kusjuures võtted on kõik head, kuid järgmine päev olen täitsa jõetu, sest ei sobinud tema energiad mulle.
18. juuli 2017, 15:31
Lõpetuseks - nende esoteerikahullude vastu võitlemises istun ma skeptikutega samal pingil, kuid samas austan väga neid tarku inimesi, kellel ON mida öelda. Kuid pealekasvavas new-age ajastus jääb nende hääl hüüdjaks hääleks, sest new-age mulin summutab selle.
Mine nüüd mudi edasi...
mina pole esoteerik18. juuli 2017, 16:16
vaid tean, et inimene enamat kui füüsiline keha.Miks mu komm mu litsentsidest edasi ei tulnud? Kadedus pidi karmavõlg olema irw Sa ikke teed vahet mis on iidsed teadmised ja mis new-age? Sinu jaoks on ka Gunnar Aarma ilmselt new-age esindaja
18. juuli 2017, 20:54
_.Miks mu komm mu litsentsidest edasi ei tulnud?_
Ohjah, vaat kus tõi välja ka oma vabanduse - õhtuleht või su enda karma ei lasknud su kommi koos sinu litsentsidega läbi. irw. Nojah, eks põhjust leiab alati ennast välja vabandada...
Esoteerikahullus on ise nagu vähkkasvaja, mis oma sõrad igalepoole laiali ajab ja suhetesse kiilusid lööb. Esoteerikahullud avastavad üksteise järgi et võrreldes oma tuttavate-sõprade-sugulaste-elukaaslastega on nende tsäkrad juba nii lahti et kogu oma tutvusringkond on vaja üle parda heita ning enda ümber koondada "Avatud Tsäkrade Selts". irw. Kui aga jäädakse kimpu oma lollustega, siis öeldakse, et "kellegi kadedus ei lasknud kommi läbi!" irw.
18. juuli 2017, 21:00
Esoteerikah.ullus on ise nagu vähkkasvaja, mis oma sõrad igalepoole laiali ajab ja suhetesse kiilusid lööb. Esoteerikah.ullud avastavad üksteise järgi et võrreldes oma tuttavate-sõprade-sugulaste-elukaaslastega on nende tsäkrad juba nii lahti et kogu oma tutvusringkond on vaja üle parda heita ning enda ümber koondada "Avatud Tsäkrade Selts", kus antakse välja ka diplomeid. Pane ainult seinale ja hakka diagnoose laduma, mudima ning klooripudelikesi või imetablette müüma.
19. juuli 2017, 10:55
Inimühiskonna suur "tark ja teadja" kaduski häbenedes nurga taha....:)
Tegelikult pole sul mingit litsentsi. Oled tavaline posija, kes suuga teeb suure linna, käega ei tee kärbsepesagi ja kipub veel uhkeldama, et ravib vähihaigeid.
Need inimesed, kellel ON mida öelda, räägivad siis, kui neilt küsitakse või ei räägi üldse. Sina aga lipendad mööda kommentaariumi ja muudkui vahutad. Oled juba lugejatele juba tõestanud et sa oledki kaamel.
minu litsentsi komm19. juuli 2017, 18:28
tuli hilinemisega läbi.Ma ei tea keda sa siin häbistad, ilmselt ennast irw. Mina teen vahepeal muid asju ka, aga sina oled vist mode, et nii hoolsasti igal pool ja palju kommid. Sinu halvustavad kommid on ka teiste kohta ja sellega näitad vaid oma madalat taset.
vähihaiget19. juuli 2017, 19:23
Saab toetusega aidata mitte ravida. Ravi saab ta läbi keemiaravi. Muide lugesin kuna ühe arsti poolt kirjutatud raamatut vähihaigetest lastest.Paranesid need kes uskusid, et ravi aitab ja surid need kes andsid alla. Neid keemia ravi ka ei aidanud. Miks sa nii kibestunud oled?
naisuke17. juuli 2017, 07:37
naised on hullud, ei nemad tagane, isegi, kui põhjust oleks:)
idamaine naine17. juuli 2017, 16:30
Mis ei tagane, nad ei saa jaolegi!
naisuke17. juuli 2017, 07:36
arengumaag?
Küll meil leiutatakse sõnu, pealkirjad võiksid kõik nii "arendavad" olla. Millegi pärast aga ei ole...
keegi võiks17. juuli 2017, 05:22
Mõni Hannese noor naine võiks ta lõpuks hekikääridega ära kohitseda, et ei paljuneks
kui juba kontingendist...17. juuli 2017, 16:31
Kohitsemist võiks pigem vanglas korraldada.