Steve Whitmire ei kujuta ette elu ilma Kermitita. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. juuli 2017, 16:02

Konn Kermiti osatäitja sai 27 aasta järel sule sappa (2)

27 aastat “Muppet Show’s“ Kermiti häält teinud Steve Whitmire on töö kaotamisest ahastuses.

Steve’ist sai Kermit 1990. aastal pärast Muppetite looja ja Kermiti hääle Jim Hensoni surma. Whitmire, kes on nukušõus kaasa löönud 1978. aastast saadik, kirjutas päev pärast vallandamise ilmsiks tulekut emotsionaalse blogipostituse, milles väljendas oma meeleheidet ja tunnet, et on oma mentorit Hensonit alt vedanud.

“Minu jaoks pole Muppetid üksnes töö või karjäär või isegi mitte kirg. See on kutsumus, pakiline, eitamatu, vastupandamatu eluviis,” kirjutas Whitmire. “See on olnud mu elutöö 19. eluaastast peale. Tunnen, et olen tippvormis, ja tahan, et kõik Muppetite armastajad teaksid: ma ei kaaluks eales Kermiti hülgamist.”

Whitmire’i sõnul teatati talle, et oktoobris hakkab Kermitit kehastama uus näitleja. Whitmire püsis järgnevad kuud vait, lootes, et suudab oma ülemusi ümber veenda.

Enda väitel pakkus ta välja mitmeid lahendusi põhjustele, mis tema vallandamisele toodi. Näitleja ise ei nõustu ütlema, mis need põhjused olid. Muppet Studio ega selle omanik Disney pole Associated Pressi kommentaaripalvele vastanud.

Hollywood Reporteri andmeil annab Kermitile edaspidi hääle kauane Muppetite dubleerija Matt Vogel.