Foto: Teet Malsroos
Inimesed
13. juuli 2017, 15:22

PALJU ÕNNE! Naabrist paremad Jana ja Siim-Sten said võidukorteri omanikeks ja plaanivad pulmi! (37)

Juuni keskel toimus saate "Naabrist parem" meeleolukas finaal, mille võitsid ülekaalukalt Jana ja Siim-Sten oma pisipiiga Mia Isabelaga. Nüüd annab paarike sotsiaalmeedias teada, et nad on lõpuks võidukorteri ametlikud omanikud ja plaanivad pulmigi!

Jana ja Siim-Sten hakkasid pidama ka blogi, mille vahendusel hoiavad oma fänne kursis, kuidas neil pärast saadet läheb. Lisaks lubavad nad blogis kindlasti ka saates omandatud ehitusnippe teistegagi jagada. 

Kuigi korteri ostuleping sai notari juures vormistatud alles täna, alustasid nad kolimist juba eelmisel nädalal. "Meil on praeguses üürikorteris üks tuba lahti pakkimata kaste täis. Ma ei tea kui paljud teavad, et me saate kõige kiiremal nädalal lisaks ehitamisele ning sisustamisele ka üürikorterit vahetasime ja kolisime. Me saime üsna ruttu aru, et lahti tuleks pakkida ainult kõige olulisemad asjad ja ülejäänud peaksid juba Kasekodusse kolimist ootama jääma – olime ju nii kindlalt otsustanud, et saagu mis saab, me ehitame praegu endale kodu. Kuna me absoluutselt ei suuda oma tulevasest kodust eemale hoida, siis tundus mõistlik juba vaikselt asju sinna viima ja lahti pakkima hakata," kirjutasid nad eelmisel nädalal blogis. 

Võidukorterisse jõudes pidid noored aga vastamisi seisma tõsiasjaga, et kõik asjad, mis neil kogunenud on, uude koju ei mahugi ja nii sorteerisid nad kogu oma elu läbi. Näiteks olid Janal ja Siimul korvkapikesed ääreni igasuguseid asju täis, mis tundusid hädavajalikud. "Praeguseks hetkeks on need täiesti tühjad, kuna mõned hädavajalikud asjad sealt leidsid oma koha ja enamik leidis tee prügikasti. Vot nii kasulikuks on osutunud see päris oma koju kolimine – saame ülearusest pahnast lahti. Muidu ikka vedasime kaasas, et äkki ikka kunagi läheb vaja," kirjutavad nad. 

Pisut plaanivad nad korteris asju ka ümber teha - näiteks vannituppa vanni ette paigaldada klaasi ning praegusest köögist saab nende unistustes nurgaköök. 

Saatesse minnes tegelesid Jana ja Siim-Sten ka pulma planeerimisega ja nii käidi piilumas Varbola linnust, mis võiks olla üks potentsiaalne tseremoonia läbiviimise koht. Pulmapeo paik on broneerituid ja kuupäev paigas - järgmise aasta 25. august. Siis möödub nende kihlumisest kaks aastat. 

Hoia Jana, Siim-Steni ja Mia Isabela tegemistel silma peal SIIN