Saade "Terve tervis" käis Liipa talus, kus saate saatejuhi Riina Reimani vestluskaaslaseks oli JJ-Street Tantsukooli tantsutreener Mari Venski
Inimesed
13. juuli 2017, 14:23

VIDEO | Vinge tantsulaager, mis paneb noored nutitelefonid nurka viskama

Saade "Terve tervis" käis Liipa talus, kus saatejuhi Riina Reimani vestluskaaslaseks oli JJ-Street tantsukooli tantsutreener Mari Venski, teemaks seal juulis toimuvad Camp of Hip Hopi noortelaager ja rahvusvaheline tantsulaager.
Saade "Terve tervis" käis Liipa talus, kus saate saatejuhi Riina Reimani vestluskaaslaseks oli JJ-Street Tantsukooli tantsutreener Mari Venski

Mari sõnul pole laagrisse tulijatel varasem tantsuoskus oluline, mõlemad laagrid aga on tervisekesksed. Päevas on neli erinevate tantsustiilide trenni, kus õpetavad välismaised treenerid ja need on päris võhmale võtvad, samas aga ei pea keegi endast 100% andma, trenni võib teha just enda tasemele sobivalt.

Toit on laagris tervislik ja vanemad ei pea kartma, et nende lapsed aega nutitelefonis veedavad - treenerid ja kasvatajad suudavad laagrielu huvitavaks muuta ka nutiseadmeteta, või siis leitakse ka infotehnoloogias harivad lahendused. Mari Venski on kogenud, et noored tunnevad ka ise huvi tervisliku elustiili vastu ning soovivad vastavaid õpetusi kuulda. 

Mis aga puutub välismaalt tulevatesse õpetajatesse, siis nemad on tipptasemega ja näiteks Dashaun käis hiljuti koos Rihannaga üle maailma ANTI tuuril.

Sellised tipptegijad on väikeses Eesti talus asuvasse Camp of Hip-Hopi laagrisse jõudnud tänu tantsukooli asutajale Joel Juhi sidemetele, ürituse tuntusele ja sellele, et neid on seal alati hästi vastu võetud. Mari Venski toonitab ka seda, et laagris pole vanusepiire ja seda kasutavad noorte vanemad, sest tants annab lisaks tervisele ka painduvust, rühti ja palju muud head. 

Vaata videot!