Lavastaja Quentin TarantinoFoto: Reuters / Scanpix
Film
12. juuli 2017, 20:39

Quentin Tarantino töötab uue filmi kallal, mis räägib sarimõrvar Charles Mansonist (8)

Filmiajakiri Empire Movies kirjutab, et väidetavalt on tuntud filmilavastaja ja stsenaristi Quentin Tarantino järgmine projekt inspireeritud päriselu õudustest. Charles Mansoni, hullumeelse sektijuhi järgijad mõrvasid 1960ndatel mitu inimest. Küllap on ohtrate vägivaldsete stseenidega filmide autorile selles ainest küll ja veel.

Praegu on kõik siiski veel vaid kuulujutt. Tarantino eelmine film, "Vihane kaheksa" ("The Hateful Eight") jäi kinodesse jõudmisega hiljaks, sest filmi stsenaarium jõudis häkkerite käe läbi avalikkuse ette. Loodetavasti ei takista sahinad Tarantino järgmisest projektist tema loometööd ka seekord.

1969. aastal käskis Charles Manson, kes juhtis oma Perekonna-nimelist sekti, oma jüngritel rünnata maja Los Angeleses. Verises tapatöös hukkus viis inimest, sealhulgas näitleja Sharon Tate (kes oli siis abielus režissöör Roman Polanskiga ning ootas mehelt last). Kas Tarantino teeb Mansoni mõrvade filmi sarnaselt oma teise tõsielul põhineva filmiga "Vääritud tõprad" ("Inglorious Basterds"), ehk n-ö alternatiivse ajaloo vaatevinklist või jääb uus film siiski päriselt toimunud tragöödia sündmustele truuks, pole teada.

Sarimõrvar Charles Manson Foto: Vida Press