Sarja "Suured väikesed valed" näitlejad: Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz ja Reese WitherspoonFoto: Reuters / Scanpix
Tele
11. juuli 2017, 17:39

Millised on 2017. aasta parimad välismaised seriaalid? (4)

Filmi- ja teleseriaalide kriitika veebisait Rotten Tomatoes koostas 2017. aasta parimate telesarjade nimekirja. Esimese koha sai värske õigusdraamasari.

Rotten Tomatoes kasutab filmide ja seriaalide hindamisel protsendiskaala süsteemi. Hinnanguid annavad nii professionaalsed, veebilehe poolt kinnitatud kriitikud kui ka vaatajad ise.

Aasta parimaks seriaaliks sai nii kriitikute kui vaatajate lemmik 2017. aasta seriaal "Hea võitlus" ("The Good Fight"). Filmikriitikutelt suisa sajaprotsendise heakskiidu pälvinud juriidilistel teemadel mängiv draama on Balti riikides nähtav Viaplay teenuse kaudu ning ka siinmail on "Hea võitlus" populaarne - kõigis kolmes riigis on ta Viaplays populaarsuselt 5. kohal. "Hea võitlus" peaks meeldima kõigile, kes naudivad poliitika- ja õigusteemalisi draamasid nagu "Kaardimaja" ja "Hea naine" ("Hea võitlus" on nimelt viimase järjeks).

Korraliku tulemuse tegid ka Nicole Kidmani sari "Suured väikesed valed" ("Big Little Lies", 88 protsenti). Filmidiivade Joan Crawfordi ja Bett Davise rivaalitsemisest jutustav "Verivaen" ("Feud") sai hindeks 89 protsenti, Marveli koomiksi motiividel vändatud"„Leegion" ("Legion") 90 protsenti ja draamasari "13 põhjust" ("13 Reasons Why") 92 protsenti.