KES SEE TÜDRUK ON? USA kõmuajakiri Star kahtlustas, et Ashton Kutcher murrab oma kahe lapse emale Mila Kunisele truudust. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
11. juuli 2017, 16:54

Pereisa Ashton Kutcher tabati salapärase brünetiga (2)

“Musta luige” näitlejatari Mila Kunisega abielus olev Ashton Kutcherit nähti võõra naisega eralennukisse astumas – ja skandaal oli kiire tulema.

USA kõmuajakirjandus kahtlustas kohemaid, et 39aastane Ashton murrab tumedapäise kaunitariga oma naisele Milale truudust täpselt nii, nagu ta oli seda teinud eksabikaasa Demi Moore’iga.

“Põletav küsimus: Hei, Ashton! Kes see tüdruk on?” nõudis USA kõmuleht Star oma veergudel, avaldades näitlejast salapärase brüneti seltsis tehtud fotod. Jäi mulje, et kahe väikese lapse isa on pererutiinist tüdinud ja otsib uusi elamusi. Kuid Ashton tõi Twitteris tõe päevavalgele. “Te oleksite pidanud kuulma, kuivõrd ajas see, et olin veetnud päeva meie nõo seltsis, Milat närvi,” ironiseeris Kutcher. “Anna andeks, tädi Jodie, need ajakirjad pole väärikad.”

Kunis ja Kutcher tutvusid aastaid tagasi komöödiasarja “Kuumad seitsmekümnendad” võtetel. 2015. aastal abiellunud paaril on kaks last – kaheaastane tütar Wyatt ja seitsmekuune poeg Dimitri.

Seks mullivannis tegi abielule lõpu<

2011. aasta sügisel levisid kuuldused, et Ashton pettis endast 16 aastat vanemat Demi Moore’i noore näitsikuga. Skandaal oli seda suurem, et seksiseiklus leidis aset Demi ja Ashtoni kuuendal pulma-aastapäeval, kui mees oli San Diegos uue filmi võtetel. “Ashton tuli ja lihtsalt suudles mind,” rääkis 22aastane Sara Leal paar nädalat hiljem ajakirjandusele. Texasest pärit sekretärineiu pihtis, et seksis Ashtoniga pärast meeletut peoõhtut tolle luksuslikus hotellisviidis. Kui Sara sõbratar näitlejalt peomelu keskel küsis, kas too on abielus, vastas too, et elab Demist lahus. “Ashton oli voodis hea, mitte imelik ega perversne ega hirmuäratav,” kiitis Moore’i ja Kutcheri abielule hingekella löönud Sara. 

2011. aasta novembris teatas Moore viimaks, et on otsustanud abielu lahutada. Näitlejanna, kel on abielust Bruce Willisega kolm täiskasvanud tütart, põhjendas oma otsust sellega, et peab naise, ema ja abikaasana teatud väärtusi ja lubadusi pühaks. Tema sõnades kõlas veendumus, et Ashton on neid rängalt rikkunud.