Andres Peets ja Urmas SõõrumaaFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
11. juuli 2017, 12:35

Vau! Urmas Sõõrumaa sünnikodus hakatakse korraldama haruldasi esoteerilisi sündmusi ja rituaale (38)

Urmas Sõõrumaa sünnikodus Adilas hakatakse korraldama haruldasi esoteerilisi sündmusi ja rituaale. Kohale kutsutakse kuulsaid esinejaid ja ja viiakse läbi sügavaid ja põhjalikke riitusi.

Juba selle suve juulis ja augustis on plaanis teha sündmusi, mis on eestlaste jaoks esmakordsed ja täis sügavaid rituaale külluse loomiseks ja elukvaliteedi parandamiseks. Koos hakkavad tööle Adila Campi sündmuste korraldamisega kokku kolm keskust, lisaks veel Tao keskus ja äsja laienema hakanud Taeva ja Maa keskus.

Urmasel on Adila Campiga suured plaanid ja sinna rajatakse ka juurdeehitusi. Kõik mis tuleb, tuleb üllatusena avalikuks suve lõpupoole aga sündmustel osalejatel on võimalik kõike toimuvat kohapeal ka juba näha.

Adila Campi territooriumil korraldatakse suur sütelkõnni tseremooniariitus koos kristallidega, mis on teadaolevalt Eestis esmakordne sündmus.

Esmakordselt tuuakse kohale suured kristallgeoodid ja kaevatakse ka kristalle suuremahulise ja pika sütelkõnni raja alla. 

Sütelkõnd on iidne riitus, mida on inimesed tuhandeid aastaid teinud keha energeetiliseks puhastamiseks, võimsa ühenduse loomiseks universumi energiatega. Väesambad, mis on kaunistanud esivanemate kultuskohtasid, on energiate võimendamiseks ja kõrgemate hingedega suhtlemiseks. Tseremooniate kaudu saame kogeda võimsaid energeetilisi protsesse.

ÄRIMEES URMAS SÕÕRUMAA Foto: MATI HIIS

Urmas on plaaninud, et kõikide sündmuste õhtutel tuleb veel lisaks palju erinevaid tseremooniad ja pühitsusi

Ja seda kõike koos riituse läbiviija Avaloni Õe Heli Salf Ayeraga. Nagu näiteks tule ja lille tseremoonia, vaikuse liin, juuakse taimeteesid, mis kohapeal keedetud. Süüakse ka loitsitud suppi, põimitakse soovide sambaid kuldsete lintidega.

Näiteks on ka maailmas haruldane rituaal, kus süüakse ohvrileiba ja luuakse teist reaalsust. Siin antakse tulele maailma tähtsaim and – leib, et see põletaks inimeses ohvrimeelsuse, enesehaletsemise ja mitteväärtustamise. Rituaali käigus saab inimene loobuda energiatest ja oma mustritest mis segavad elada ja ei lase tal teha enda jaoks kasulikke otsuseid. Rituaal aitab luua enesekindlust, enda väärtustamist ja armastust mida ka teistele jagada. 

Ühise energiaga luuakse jõud, ja kutsutakse kohale kõik loodusväed, sest antud kohta on üliväekas ja soosib kogu tegevust.

Kas olete mõelnud, miks kõikides kultuurides kasutatakse altaritel ja pühitsustel elavaid lilli? Miks kingitakse lilli, ohverdatakse lilli ja tuuakse lilli? Miks rituaalide käigus kasutatakse leiba?

Huvitavaid ja kasulikke ideid on sealsel rahval ka käisest võtta!

Sütelkõnni juurde hakkavad inimesed joonistama oma hingepilti söega. See pidavat olema ülimalt sügav meditatsioon mille läbiviijaks on valitud mees, kes oma kätega valmistas ja ka paigaldas Tallinna raekoja torni tippu meie kuulsa linnavalvuri Vana Toomase. Mees, keda avalikkus pole eriti näinud, kuid kes on tugev kunstnik ja patuste hingeeelu teadja, sest on oma elu jooksul üles ehitanud ja restaureerinud palju kirikutorne Eestis. Ta oskab vaadata maailma ülevalt alla. Mis ei ole just sama pilt, kui alt ülesse vaadata.

Toomas Valsberg ja Jane Kruus

Muidugi käivad selliste ürituste juurde väelaulikud ja ülemhelid.

Juulis esinevad kontserdiga Tom Valsberg ja Jane Kruus. Augustikuus aga tulevad Adilasse esinema maailmakuulsad väelaulikud: Mantraguru Satyadev Barman ja trummiguru Pepe Danza. See on hea võimalus kuulata nende ühiskontserti, kus nad mõlemad võluvad välja meeliülendavaid helisid. Urmas omandas ka endale täiskomplekti ülima heliga gonge.

Nende helide saatel on plaanis ehitada Eesti suurim küllusesammas ja põimida sinna sisse kõik mis selleks vaja. Seegi on Eestis esmakorne!

See protsess on plaanis viia traditsiooniks. Tarku sõnu meie külluse kohta oskab Urmas pajatada küll, sest on seda maailma kogenud ja selle sees ka pidevalt liikunud. 

Juulikuu sündmusel aga ehitatakse kuldsete lintidega kuldse energia ja jõuga sammast. Rituaalidest puudu ei tule. Pigem mõtlevad korraldajad, kas rahvas seda kõike vastu võtta suudab. Energeetiline pauk tuleb väga suur! Külluse puudumise ja elu rahulolematuse teemad on meie elusid vallutanud juba ammu ja nüüd usub meeskond et riituste läbiviimisega saab seda kõike parendada ja sättida, et küllusevanker hakkaks kiiremini veerema.

Täpsemat infot kõikide küllusetseremooniate kohta saab Taeva ja Maa kodulehelt.

Kallid inimesed, elage oma elu külluslikult! Ei pea puudust kannatama, on vaja vaid natuke vaeva ja järjepidevust, soovi ja meelekindlust et oma elu rööbastele saada ja sseda nautima hakata. Adilasse on oodatud kõik alates lastest kuni vanuriteni!