Tommy Cash XXL kontsert ÕllesummerilFoto: Alar Truu
Saund
9. juuli 2017, 12:12

Tommy Cash vuras valge Hummeriga lavale ning viis täide ammuse unistuse (13)

"Ma kuulsin, et Tommy pani ühel kontserdil terve publiku kükitama," räägib Õllesummerile Tommy Cashi vaatama tulnud fänn Taavi. "Laulis-laulis ja siis karjus inglise keeles, et kõik kükki ja mitu tuhat inimest korraga vajusid. Selline vaatepilt!" jätkab ta õhinal. "Ootused on kõrged, ta esines hiljuti üle 20 000 inimesele." tunnistab Taavi sõber Martin.

Publikut kükke tegema Tommy Cash ei pannud, küll aga pani proovile helitehnika ning põhjustas peaaegu maavärina, kui andis publikule rütmi kätte ning pani kogu rahva sünkroonis üles-alla hüppama. Lauluväljaku laval olev helisüsteem oli niivõrd võimas, et Tommy Cashi räppmuusikale omane bass väristas ka kõige kaugemalt kaasa elavaid fänne. "Ma ei julge lähemale minna. Kardan, et minust ei jää seal midagi alles," tõdeb viimases reas koos sõbrannadega muusika saatel õõtsuv Kristiina.

Viis täide unistuse esineda laulukaare all

Tommy Cash pani Õllesummerile väärika punkti ning suure kontserdiga täitis ka ühe ammuse unistuse. "Ma olen juba kaua unistanud sellest, et saaks esineda laulukaare all," räägib Tommy Cash. "Mul on eriti hea meel, et ma seda siin teha sain ja ma olen tänulik korraldajatele, kes võtsid selle riski ja mind siia esinema kutsusid," tänab Tommy publikut ja korraldajaid.

Võimsa lavasõuga pani Tommy Cash selleks korraks punkti 5.-8. juulini kestnud Õllesummerile.